Nordisk Film

Kom i biografen til 60 kroner

Del

Søndag den 5. november afholder Nordisk Film Biografer den Store Biografdag. Det betyder, at alle billetter koster 60 kroner uanset hvilken film, du vælger. 

Nordisk Film Biografer

Efteråret er for alvor sat ind, og hvad er mere hyggeligt end en biograftur med familie eller venner? Det fejrer Nordisk Film Biografer med billetter til kun 60 kroner hele dagen søndag den 5. november.

Uanset alder og smag har biografen noget for alle og med Den Store Biografdag ønsker Nordisk Film Biografer at tilgodese de trofaste gæster, men også at genantænde biografglæden hos dem, der går lidt sjældnere i biografen.

"Den Store Biografdag er efterhånden blevet en tradition i vores biografer, som mange af vores gæster ser frem til," siger Casper Bonavent, der er direktør i Nordisk Film Biografer. "Vores biografchefer og deres medarbejdere i samtlige 23 biografer landet over glæder sig hvert år til at slå dørene op for de mange gæster, som kommer hos os på dagen."

En tur i biografen er både en oplevelse for familierne, men også for vennepar, kæresteparret eller måske kollegerne. Det er let, hyggeligt og næsten altid noget, man kan enes om flere sammen.”

Noget for alle

Der er noget for alle på det store lærred den 5. november. De mindste og deres forældre kan se børnehits’ne ”Trolls 3” eller de elskede hundehvalpe i ”Paw Patrol 2”. Til teenagers og gyserfans vises ”Five Nights at Freddy’s”, der bygger på et populært computerspil. Sidst, men ikke mindst, vises den velanmeldte og prisbelønnede ”Bastarden” med Mads Mikkelsen, som for længst har opnået international stjernestatus. Eller hvad med Martin Scorseses ”Killers of the Flower Moon” med Leonardo DiCaprio og Robert De Niro i bærende roller? Listen over gode film er lang, så det er bare at vælge.   

Det hele præsenteres i allerhøjeste kvalitet hvad angår service, komfort og moderne biografteknik på lærred og lyd. 

Nærmere information
Billetter købes via www.nfbio.dk, NF Bio app eller i biografens billetsalg.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om Nordisk Film Biografer

Nordisk Film Biografer udgøres af 46 biografer i Danmark, Norge og Sverige og sælger samlet mere end ti millioner billetter årligt. Nordisk Film Biografer leverer innovative biografoplevelser og er markedsleder i Danmark og Norge. Biograferne er en del af den nordiske mediekoncern Egmont, der skaber stærkt indhold og tjenester inden for film, tv, computerspil, e-handel, agencies, undervisning, streaming, magasiner og bøger. Hele Egmont er en fond. Det betyder, at overskuddet går til udvikling af egne medier, støtte af filmtalenter samt til at hjælpe udsatte børn og unge.  

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Film

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Film

Nordisk Film Production opruster og ansætter to serieproducere24.6.2024 14:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Nordisk Film Production har gennem en årrække satset på udvikling af serier, og derfor er vi meget glade for at kunne præsentere yderligere to erfarne serieproducere til vores team – nemlig Mia Marie Borup og Michael Bille Frandsen. Begge har de været med til at hæve niveauet for dansk serieproduktion over mange år gennem deres store erfaring med udvikling af langt løbende tv-serier.

Universitetsstuderende og højtuddannede byboere er storforbrugere af kulturbiografer30.1.2024 11:03:33 CET | Pressemeddelelse

Når landets kulturbiografer byder inden for, er det særligt to typer af biografgængere, som sætter sig i mørket med en café latte i hånden for at se en god film. En analyse fra Dansk Reklame Film viser, at kulturbiografernes kernepublikum er hhv. 20-34-årige studerende på en lang videregående uddannelse og byboere over 50 år med en lang uddannelse og høj indkomst. Det er disse to grupper, som udgør gæstesegmentet ”den kulturelle biografgænger”. Dette segment besøger oftest kulturbiograferne og er karakteriseret ved at være meget kulturinteresserede, veluddannede og urbane.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye