Mentech A/S

Mentech Danmark udvider hovedkontor i Glostrup – Grønnere og større end nogensinde

Del

Mentech Danmarks hovedkontor i Glostrup overtager 750m2 enormt lokale og tager nu deres hovedkvarter til nye højder med et servicecenter og administration på 3.650m2. Glostrups borgmester Kasper Damsgaard deltog ved indvielsen af Mentechs nye lokation. Til indvielsen blev der snakket om hvordan kommunen, kan servicere og samarbejde bedst muligt med erhvervslivet i Glostrup kommune.

Glostrups borgmester Kasper Damsgaard og Tais Johanssen fra Mentech
Glostrups borgmester Kasper Damsgaard og Tais Johanssen fra Mentech

Mentech Danmark udvider hovedkontoret i Glostrup

Mentech Danmark har for nylig styrket deres tilstedeværelse i Glostrup med en imponerende udvidelse på 750 kvadratmeter. Dette betyder en betragtelig forøgelse af deres allerede omfattende servicecenter, som nu strækker sig over 3650 kvadratmeter. Den visionære IT-virksomhed, med seks etablerede lokationer i Danmark, to i Norge og en i Sverige, oplever en vedvarende vækst. Med hele 10 globale brandautorisationer under bæltet, er der et presserende behov for udvidet plads til udførelse af autoriserede reparationer.

Mentech Danmark udtrykker deres dybe begejstring i forbindelse med denne nye kapacitetsudvidelse og ser frem til fremtiden med optimisme. Den udvidede hovedkontorfacilitet i Glostrup giver virksomheden endnu større handlingsrum til at levere autoriserede reparationstjenester.

Glostrups borgmester på besøg

Kasper Damsgaard, Glostrups borgmester, var med til indvielsen af Mentech Glostrups nye store lokale. Her snakkede Borgmesteren om, hvordan kommunen, kan servicere og samarbejde bedst muligt med erhvervslivet. Mentechs Nordic sales manager Tais Johansen fortalte Glostrups borgmester og alle de fremmødte, at Mentech var glad for det fine besøg.

Der blev snakket om, hvad Mentech gør for bæredygtighed og, hvad Mentech og Glostrup kommune kunne gøre sammen. Kasper Damsgaard fortalte i sin tale, at han var nysgerrig over at høre mere om Mentech. Han uddybede ” Jeg har fået æren af at klippe den røde snor, fordi I er ved at udvide. Det er et rigtigt godt sundhedstegn for en virksomhed. Det tyder på, at I har gang i noget stort og flot”

Mentech Danmark udtrykte stor glæde og taknemlighed ved borgmesterens deltagelse i indvielsen af det nye lokale hos Mentechs hovedkvarter.

Til indvielsen af Mentech Danmarks nye lokaler blev den røde snor klippet over af Glostrups borgmester Kasper Damsgaard. Hertil blev der fejret med klapsalver fra de mange fremmødte Mentech medarbejdere.

Mentechs vision

Mentechs kerneværdier centrerer sig om at aktivt bidrage til nedbringelsen af elektronikaffald og derigennem forlænge levetiden for forbrugerelektronik. Som en bæredygtig IT-virksomhed har dette altid været deres primære mål og vision siden opstarten.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech Glostrup facade 3
Mentech Glostrup facade 3
Download
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Download
Glostrups borgmester Kasper Damsgaard og Tais Johanssen fra Mentech
Glostrups borgmester Kasper Damsgaard og Tais Johanssen fra Mentech
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye