Mentech A/S

Mentech ECO vinder Reparationsprisen 2023

Del

Mentech ECO vinder dette års Reparationspris 2023, som bliver givet af Repair Cafe Danmark. Mentech ECO vinder denne imponerende pris for deres enorme arbejde med at forlænge levetiden på elektronik igennem reparationer og derved reducere en stor mængde elektronikaffald. Mentechs CEO Charlotte Mensing modtog prisen den 21. oktober ved Byens Hus i Hellerup.

Mentech ECO vinder Reparationsprisen 2023
Mentech ECO vinder Reparationsprisen 2023

Vinder af reparationsprisen 2023

Mentech ECO vandt den 21.oktober 2023 den storslåede pris ”Reparationsprisen 2023”. Denne pris blev givet af Repair Cafe Danmark ved Byens Hus i Hellerup. Mentech ECO vandt denne pris for deres store arbejde med at forlænge levetiden på elektronik. Virksomheden har som en af deres største mærkesager at være med til at reducere den enorme mængde af elektronik. Reparationsprisen bliver givet til et firma, en person eller en organisation som har gjort noget ekstraordinært godt for at fremme reparation frem for smid-væk. Mentech ECO blev udnævnt til vinderen ud af tyve andre nominerede ved dette års Reparationspris.

Mentech ECO udviser stor taknemlighed

Ved dette års prisoverrækning af Reparationsprisen 2023 var Mentechs CEO, Charlotte Mensing, mødt op for at modtage denne flotte pris. Mentech ECO udtrykker deres store taknemlighed for at modtage denne pris, og herudover er de stolte over at blive anerkendt for deres store arbejde med at fremme reparation frem for at smide elektronik ud i skraldespande. Mentech har gjort det til en af deres største mærkesager, siden virksomheden blev stiftet tilbage i 2009. Mentech ECO er glade for at kunne sætte fokus på deres arbejde i kampen mod elektronikaffald.

Mentech ECO

Mentechs virksomhedsstrategi bygger på at forlænge levetiden på elektroniske produkter så vidt muligt. Forudsætningen er, at deres elektronik får et nyt liv i stedet for at havne i skraldespanden. Hvis det defekte elektronik ikke kan reddes, sørger Mentech for, at det bliver skrottet forsvarligt og efter miljørigtige forhold. Mentech får produkter ind gennem deres ECO partner aftaler. Der er mange virksomheder der anvender Mentech til at henter deres elektronikaffald. Mentech ECO kan herefter give nyt liv til de elektronikprodukter, som kan reddes. Kan produkterne reddes, bliver de solgt videre i deres Mentech ECO Stores. Her er Mentech ECO med til også at fremme den cirkulære handel.

Repair Cafe Danmark

Repair Café Danmark kom til Danmark i 2013. Formålet med organisationen er at reducere affald, ændre forbrugsmønstre og skabe viden om og lyst til grøn omstilling. Repair Cafe Danmark er med til at hjælpe danskerne væk fra smid-ud-køb-nyt kulturen. Dette er de samme værdier som Mentech har og det er noget som begge virksomheder arbejder på at få italesat mere.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech Glostrup facade
Mentech Glostrup facade 3
Download
Mentech ECO vinder Reparationsprisen 2023
Mentech ECO vinder Reparationsprisen 2023
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye