Islandske PLAY: Udnævnt som bedste kabinepersonale af USA Today og 12 millioner dollars i overskud fra sommeren 2023

Del

Efter blot lidt over 2 år på markedet kan det islandske lavprisflyselskab, PLAY, bryste sig af den flotte titel som bedste kabinepersonale udnævnt af USA Today. Udnævnelsen kommer i slipstrømmen af en anden god nyhed fra flyselskabet, der i september kunne løfte sløret for et overskud på 12 millioner USD leveret i sommeren 2023.  

København, 20. oktober 2023 - PLAY fortsætter den positive vækst og leverer endnu engang en fremgang i september måned 2023 sammenlignet med samme måned sidste år. I år transporterede PLAY 163.784 passagerer i september, hvilket er en stigning på 77% fra september 2022, hvor PLAY transporterede 92.181 passagerer. Belægningsgraden i år var på 85% sammenlignet med 81,5% belægningsgrad i september 2022. PLAY havde samtidig en rettidig præstation på 85,1%. Det er en præstation i sig selv at levere en så god belægningsgrad i september, som historisk set er kendt som en langsom måned i rejsebranchen. 

Af alle passagerer, der fløj med PLAY i september 2023, rejste 22,9% fra Island, 31,6% rejste til Island, og 45,5% var forbindelsespassagerer (VIA). 

PLAY udnævnt som bedste kabinepersonale af USA Today 
PLAYs kabinepersonale er blevet anerkendt som det bedste kabinepersonale af USA Today's 10Best Readers' Choice Award. Det er læserne af USA Today, der har stemt på de 10 bedste flyselskaber, hvoraf PLAY er udnævnt som #1 kabinepersonale efter fire ugers afstemning. Kabinepersonalet er anerkendt for en venlig, imødekommende og hjælpsom service. Blandt de nominerede flyselskaber var Virgin Atlantic, Fiji Awards, Southwest Airlines, Delta Airlines, Korean Air, British Airways, Emirates, Singapore Airlines og Cathay Pacific.

Birgir Jónsson, administrerende direktør for PLAY, udtaler: ”At vores kabinepersonale vinder prisen som bedste kabinepersonale kun lidt over to år efter vores første flyvning er en kæmpe præstation, og vi er meget stolte af vores fantastiske besætning. Vi ser frem til den kommende vintersæson, og jeg ved, at hele PLAY-teamet vil fortsætte det gode arbejde og sikre en god oplevelse for vores passagerer."

Leverer overskud på 12 millioner USD i sommeren 2023
I september kunne flyselskabet samtidig afsløre, at de leverede et overskud på 12 millioner USD i sommermånederne 2023. Det er første gang, at PLAY har rapporteret overskud fra driften efter skat i slutningen af sommersæsonen. Det viser, at PLAY var en rentabel virksomhed over sommeren, og at selskabets forretningsmodel fungerer godt. Den gennemsnitlige supplerende omsætning fortsætter med at stige og lå 23% højere i september 2023 sammenlignet med september 2022. Og tendensen ser robust ud i de kommende måneder.

PLAY forventer at transportere omkring 1,5 millioner passagerer i 2023 og 1,8 millioner passagerer i 2024. Selskabet har allerede sikret flådeudvidelse og udvider med yderligere to A320neo-familiefly fra Airbus til 2025. PLAY ser samtidig på yderligere kapacitetsforøgelser.

Læs den fulde trafikrapport for september her.

Kontakter

PLAY er et lavprisflyselskab, der flyver fra Island til 30+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye