Mentech A/S

Mentech Danmark bringer stor nyhed, de er nu autoriseret i Asus

Del

Den grønne IT-virksomhed Mentech Danmark, som fokuserer på at forlænge levetiden på forbrugerelektronik, kan nu stolt meddele, at de er autoriseret i Asus. Dette er en stor nyhed for Mentech Danmark, der nu kan tilføje endnu et stort og anerkendende mærke til deres liste af brands, som de er autoriseret i.  Mentech udtrykker deres store glæde ved dette nye samarbejde, og de ser frem til, hvad fremtiden bringer dette nye partnerskab.

Mentech Danmark er autoriseret i Asus
Mentech Danmark er autoriseret i Asus

Ny autorisation i hus

Den grønne IT-virksomhed Mentech kan nu fortælle, at de er autoriseret i mærket Asus på det danske marked. Denne autorisation betyder, at Mentech Danmarks teknikere er certificerede til at kunne reparere Asus computere. Mentech Danmark og Asus første samarbejde fokuserer på at gøre Onsite tilgængeligt for flere Asus forbrugere på det danske marked.

Denne nye autorisation som er i hus hos Mentech Danmark, er en stor ting, og virksomheden udtrykker deres store glæde ved dette nye og spændende samarbejde. Mentech Danmark fokuserer på at forlænge levetiden på forbrugerelektronik og det gør de ved, at reparere elektronik. De to virksomheder er nu sammen om at gøre planeten grønnere, en reparation ad gangen.

Mentech er en virksomhed der reparerer forbrugerelektronik, hvor bæredygtighed altid har været øverst på dagsordenen siden firmaet startede for fjorten år siden. De er nu utroligt glade for at kunne gøre dette sammen med Asus.

Asus

Den store multinationale producent af computerhardware- og computere Asus, står for at producere et væld af velkendte produkter.  Asus blev grundlagt i 1989 i Taiwan og har herefter vokset sig til en af de største producenter af computere på verdensplan. Virksomheden fik sin entré på markedet ved at revolutionere bundkortdesignet. Asus producerer alt fra skole computere til gaming computere, de har derfor noget for enhver smag og til forskellige formål.  Virksomheden er i dag for mange et synonym med høj kvalitet, innovation og fremragende design.

Asus har deres ZenBook, som udelukkende er bygget med premium-komponenter. De har deres serie af VivoBooks, som ifølge Asus har en ydeevne der er kraftfuld nok til at håndtere alle hverdagens opgaver. Og så er der deres ROG, som står for Republic of Gamers. Dette er Asus linje af premiummærker til alle deres spilentuiaster, der ifølge Asus har en hardware der fungerer perfekt til at game.  Asus producerer desuden også smartphones og andet tech tilbehør.

Mentech og Asus

Mentech Danmark takker Asus for tilliden og for autorisationen. Den grønne IT-virksomhed fortæller, at de ser fem til, hvad fremtiden bringer med dette store partnerskab. Mentech er glade for at kunne byde Asus velkommen til deres grønne Mentech familie. Sammen om dette partnerskab, kan de begge være med til at gøre planeten grønnere én reparation ad gangen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech Danmark er autoriseret i Asus
Mentech Danmark er autoriseret i Asus
Download
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech Glostrup facade
Mentech Glostrup facade 3
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye