Klimarådet

Nyt notat om klimaprogram 13. oktober

Del

I et nyt vurderingsnotat kommenterer Klimarådet det årlige klimaprogram. Vurderingsnotatet er tilgængeligt for journalister i klausuleret form.

Fredag d. 13. oktober kl. 12 offentliggør Klimarådet et vurderingsnotat med sine kommentarer til det årlige klimaprogram, som regeringen udgav i slutningen af september.

Regeringen skal hvert år udarbejde et klimaprogram, som blandt andet skal indeholde en status på opfyldelse af klimalovens mål og regeringens planlagte virkemidler. Klimarådet har ifølge klimaloven til opgave at kommentere på det årlige program.

Et klausuleret vurderingsnotat er nu tilgængeligt for journalister. Journalister, der ønsker en klausuleret version af notatet, kan sende en mail med navn og medie til presse@klimaraadet.dk.

Kontakter

Klimarådet

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver regeringen om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde bl.a. velfærd og udvikling. Klimarådet skal årligt vurdere, om regeringens klimaindsats anskueliggør, at de danske klimamål nås. Rådet skal desuden bidrage til den offentlige debat og udarbejder også løbende analyser og anbefalinger til klimaindsatsen.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye