Danske Spil A/S

Gummistøvler, hapsdog og kassettebånd med Jodle Birge - millionær på Eurojackpot joker med sine lidt anderledes drømme

Del

Mand fra Nordsjælland bruger millioner fra Eurojackpot gevinst på nyt hus – men han har også lidt alternative ting på ønskelisten.

”Handler det om pengene? Så er det min kone, du skal snakke med. Hun har travlt med at få dem brugt!” fortæller en mand fra Nordsjælland, da han skal forklare, hvordan det føles, når ens PLUS-abonnement pludselig betaler sig med en gevinst 2.044.182 kroner i Eurojackpot.

Manden er stadig en smule rundt på gulvet, og har lidt svært ved at tage det helt alvorligt, at der lige med ét landede over to millioner kroner på kontoen.

”Så skal jeg da have et par nye gummistøvler og en hapsdog nede på tanken. Nej, jeg har tænkt mig at skeje helt vildt ud og købe et kassettebånd med Jodle Birge. Ikke på cd. Jeg køber først cd-afspilleren næste gang Danske Spil ringer,” fortæller han med et stort grin – for det er selvfølgelig bare for sjov.

”Nej, jeg er ikke den type, hvor pengene brænder hul i lommen. Jeg mangler ikke noget, jeg har det fint,” siger han. Og så tilføjer han, at en stor del af gevinsten allerede er øremærket et nyt hus til ham og konen.

”Så får vi et hus, der står snorlige, og så kan vi sidde der og grine af det hele. Eller jeg kan, for min kone laver sådan set stadig hjulspin ned over græsplænen for at få resten af pengene brugt på alt muligt. Når huset er bygget, så vil hun ind på Strøget for at købe tasker. Ja, jeg er da glad for, at vi ikke vandt 5.000.000, for så havde hun da fået stress!” griner manden, som trods besværet og den meget humoristiske tone gerne vil understrege, at han er meget glad og tilfreds med sin gevinst.

”Vi kan jo ikke leve resten af livet for to millioner, men det er nu meget rart at vinde alligevel,” siger han.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye