Mentech A/S

Mentechs CEO er nomineret til Årets Ejerleder 2023

Del

Charlotte Mensing, CEO for Mentech, er blevet nomineret som Årets Ejerleder 2023 under temaet "Ejerledernes grønne transformation". Hele Mentech-teamet er stolt af denne anerkendelse. Charlotte Mensing grundlagde Mentech tilbage i 2009. Årets Ejerleder bliver præsenteret i samarbejde med PwC. 

Charlotte Mensing nomineret til "Årets Ejerleder 2023"
Charlotte Mensing nomineret til "Årets Ejerleder 2023"

Årets ejerleder

Årets Ejerleder-prisen hylder de mest fremtrædende ejerledere i Danmark, dem der går forrest og skaber betydelig værdi for erhvervslivet. Charlotte Mensing er blevet nomineret på grund af hendes visionære ideer, der bidrager til samfundet og fremmer en mere bæredygtig fremtid. Mentech er et grønt IT-firma, der forlænger levetiden på elektroniske enheder, hvilket reducerer elektronisk affald.

Interview med Charlotte Mensing

Efter nomineringen besøgte Peter Zdrinka Nannetad og Ulrik Ræbild fra PwC Mentech's hovedkontor i Glostrup for at tale med Charlotte Mensing og høre hendes historie. Samtalen drejede sig blandt andet om, hvad der kendetegner en dygtig ejerleder, hvor Charlotte Mensing fremhævede vigtigheden af at sammensætte det rette team.

Mentech og rejsen mod bæredygtighed

Siden Mentech blev grundlagt i 2009, har bæredygtighed været en central værdi. Virksomheden fokuserer på FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling. Mentech har altid haft en vision om at være et grønt IT-firma, der aktivt prøver at reducere den store mængde af elektronik affald. Mentech har iværksat flere grønne initiativer, herunder deres Mentech ECO Stores, hvor kunderne har mulighed for at købe brugt elektronik og derved være med til, at forlænge levetiden på elektronik. Derudover tilbyder Mentech Services at hjælpe kunder med forsvarlig elektronikaffaldshåndtering. Virksomheden opererer ikke kun i Danmark, men har flere lokationer i Norden.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Charlotte Mensing nomineret til "Årets Ejerleder 2023"
Charlotte Mensing nomineret til "Årets Ejerleder 2023"
Download
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech Glostrup udenfor
Mentech Glostrup facade 3
Download
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye