LEGO House

Efterårsferie i LEGO® House med masser af oplevelser

Del
  • LEGO House er fyldt med Halloween-sjov og LEGO græskar, slip din indre monsterbygger løs, og byg uhyggelige LEGO væsner
  • 15 fans fra hele verden har netop fyldt Masterpiece Gallery med nye, imponerende LEGO modeller
  • Du kan stadig nå at opleve den gratis Disney100-udstilling inden den slutter den 29. oktober
Byg LEGO monstre i Creative Lab, spot skræmmende LEGO minifigurer i World Explorer-området og få et skræmmende godt halloween-foto af familien på LEGO Square. Hele LEGO House er pyntet til Halloween med græskar, spøgelser og uhyrer fra 3. oktober til 5. november 2023
Byg LEGO monstre i Creative Lab, spot skræmmende LEGO minifigurer i World Explorer-området og få et skræmmende godt halloween-foto af familien på LEGO Square. Hele LEGO House er pyntet til Halloween med græskar, spøgelser og uhyrer fra 3. oktober til 5. november 2023

Halloween i LEGO House

LEGO House og de 25 millioner LEGO klodser er altid et besøg værd, men i efterårsferien er der ekstra mange aktiviteter i huset.

Halloween er en tilbagevendende og populær efterårstradition i LEGO House. Der er (u)hyggeligt pyntet med LEGO græskar, store og små, i hele huset. World Explorer-området er blevet "halloween-ificeret", og nu kan du spotte LEGO minifigurer i massevis af sjove og lidt uhyggelige situationer. I fotoautomaten på LEGO Square kan hele familien få taget et skræmmende Halloween-portræt og i husets Creativ Lab kan I slippe den indre monsterbygger løs og bygge uhyggelige, sjove, fjollede monstre uden den skræmmende tanke at løbe tør for LEGO klodser. 

null
Elskede Disney-figurer gengivet i 800.000 LEGO klodser. Efterårsferien er i øvrigt ved at være sidste chance for at opleve de fire imponerende LEGO mosaikker i LEGO House. Udstillingen slutter den 29. oktober.

Disney i LEGO House

I 100 år har Disney fortryllet verden med sit magiske univers. Det skal fejres, og LEGO Koncernen gør det i samarbejde med LEGO House i Billund. For at fejre Disney-jubilæet og lanceringen af det nye LEGO | Disney slot, har tre kvindelige kunstnere skabt fire kæmpemosaikker, udformet som slotsvinduer i LEGO klodser. Hver mosaik er bygget af 200.000 LEGO klodser og på de 4,5 meter høje mosaikker, kan du spotte elskede Disney-karakterer som Mickey Mouse, Askepot, Ariel, Tiana, Mirabel, Andersine And og Pixar’s Woody og Buzz Lightyear.

De fire mosaikker er samlet af fans og deres familier i London, Manchester, Paris og New York, men det er første gang, at de udstilles samlet, og det sker selvfølgelig i LEGO House.

Udstillingen løber frem til 29. oktober, så efterårsferien er ved at være sidste chance for at se den farverige udstilling.

null
Masterpiece Gallery: Imponerende LEGO byggerier skabt af 15 fans fra hele verden – ud fra fri fantasi og helt uden en byggevejledning!

15 LEGO fans udstiller

Siden LEGO House åbnede i 2017 i Billund, er LEGO fans, kendt i miljøet som AFOLs (red. Adult Fan of LEGO), blevet inviteret til at udstille deres imponerende LEGO værker i husets særlige Masterpiece Gallery.

I år har 15 LEGO fans fra 11 forskellige lande fået mulighed for at dele deres vilde LEGO værker med husets besøgende. De mange mesterværker har det tilfælles, at de ikke er bygget efter en LEGO byggevejledning – men ud af fri fantasi. 

Der er alt fra en brudekjole, man rent faktisk kan tage på, til selvprotrætter og byggerier, der er inspireret af Marvel, Disney og Harry Potter. Masterpiece Gallery i LEGO House er et rigtig godt sted at blive inspireret til selv at bygge uden anden vejledning end fantasien.//

Til redaktionen

Halloween i LEGO House

Byg LEGO monstre i Creative Lab, spot skræmmende LEGO minifigurer i World Explorer-område og få et taget halloweenificeret portræt af hele familien på LEGO Square. Hele huset er pyntet med græskar, spøgelser og uhyrer.

Hvornår: Fra 3. oktober til 5. november 2023

LEGO House fejrer Disney100

For første gang udstilles de fire LEGO | Disney-mosaikker: Kaleidowaves og Colourays, Through the Magical Glass, Stained Glass Memories og en række populære LEGO | Disney-modeller samlet.

Der er gratis adgang til Disney-udstillingen.

Hvornår: Frem til 29. oktober 2023

LEGO House Masterpiece Gallery

15 LEGO fans fra hele verden er inviteret til at udstille deres mest imponerende, kreative byggerier i Masterpiece Gallery. De mange mesterværker har det tilfælles, at de ikke er bygget efter en LEGO byggevejledning – men ud af fri fantasi. Kom og bliv inspireret til selv at bygge uden anden vejledning end fantasien.

Hvornår: Frem til september 2024

//

Om LEGO House

LEGO® House, Home of the Brick, er det ultimative oplevelsescenter i Billund – hvor LEGO klodsen blev til. 12.000 m2 stort og fyldt med 25 millioner LEGO klodser, LEGO vandfald og kæmpestore dyr og planter. LEGO House rummer oplevelser for børn i alle aldre, der gerne vil udvikle sig kreativt og udforske de uendelige muligheder for læring gennem leg med LEGO klodsen.

Kontakter

Billeder

Disney-udstillingen på LEGO Square når næsten op til loftet med sine 4,5 meter og cirka 880.000 LEGO klodser. Udstillingen er åben nu og frem til 29. oktober 2023. Derefter rejser de fire mosaikker til Stockholm, hvor de skal udstilles på Festival of Play.
Disney-udstillingen på LEGO Square når næsten op til loftet med sine 4,5 meter og cirka 880.000 LEGO klodser. Udstillingen er åben nu og frem til 29. oktober 2023. Derefter rejser de fire mosaikker til Stockholm, hvor de skal udstilles på Festival of Play.
Download

Følg pressemeddelelser fra LEGO House

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGO House

BREAKING: Fantastiske UPOer observeret over New York og i LEGO® House23.5.2024 09:36:08 CEST | Pressemeddelelse

Onsdag den 22. maj blev otte UPOer (Unidentified Playing Objects) observeret over New York. Heldigvis er der ingen grund til bekymring – deres mission var at sprede glæden ved at lege og være kreativ UPOerne er udtænkt af otte børn fra flere lande og virkeliggjort som LEGO® modeller af LEGO® House Master Builder, Dídac Pérez Soriano Netop nu kan de otte kreative UPO LEGO modeller opleves i forbindelse med den fascinerende rumudstilling i LEGO House LEGO® House, 23. maj 2024: Forestil dig, at din egen og syv andre fantastiske og opfindsomme LEGO kreationer flyver højt over New Yorks skyskrabere i et forrygende drone-show. Dagen efter kan du opleve din kreation som en del af en udstilling i LEGO House – den ultimative LEGO destination midt i Billund. Det er præcis det, som Sebastian på ti år fra Herning oplever i denne uge sammen med syv andre børn fra lige så mange lande. LEGO Koncernen inviterede tidligere på året unge LEGO fans fra hele verden til at tegne en UPO – et Unidentified Pla

Udforsk universet med ny udstilling i LEGO® House23.4.2024 08:00:51 CEST | Pressemeddelelse

Fra 23. april til 17. juni står LEGO® House i rummets tegn med mulighed for at dykke ned i universets gåder og bygge sine egne fantasifulde rumfartøjer. Rumtemaet er skabt i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet som en gratis udstilling på LEGO Square, hvor alle gæster kan blive klogere på rummet – og med indgang kan man fortsætte rejsen i resten af huset. Rumtemaet går hånd-i-hånd med husets fokus på at formidle Læring gennem Leg, så besøgende kan slippe deres kreativitet løs med LEGO klodsernes uendelige muligheder.

Læring gennem Leg skal være en mulighed for alle: KultureCity® Sensory Inclusive™ certificering gør LEGO® House tilgængelig for endnu flere2.4.2024 12:01:09 CEST | Pressemeddelelse

LEGO® House opdateres løbende for at blive endnu mere tilgængelig og inkluderende for alle gæster, inklusive dem, der lever med fysiske handicap eller særlige sensoriske behov. LEGO House var den første danske attraktion til at implementere Solsikkesnoren, og nu tager oplevelseshuset de næste skridt mod endnu større inklusion og tilgængelighed. LEGO House opnår som den første attraktion i Norden KultureCity® Sensory Inclusive™ Certification, så endnu flere kan lære og udvikle færdigheder gennem leg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye