Mentech A/S

Mentech og ed A/S skaber Danmarks mest brugervenlige og største "Choose Your Own Device"- univers til B2B

Del

Mentech og ed A/S, samt ed Services A/S udvider nu deres samarbejde til et partnerskab, hvor de sammen vil arbejde mod et fælles mål om at skabe Danmarks mest brugervenlige og største Choose Your Own Device univers til B2B kunder. Mentech er et autoriseret servicecenter der aktivt arbejder mod en grønnere verden. Det gør de ved at forlænge levetiden på elektronik og minimere deres CO2-aftryk.

Mentech A/S & ed A/S udvider nu deres samarbejde til et partnerskab
Mentech A/S & ed A/S udvider nu deres samarbejde til et partnerskab. Fra venstre: Tais Johansen – Kristian Mensing – Charlotte Mensing –– Lars Hyllested – Glenn Mindegaard Post

Mentech A/S og ed A/S vil minimere deres CO2-aftryk

Mentech og ed A/S forpligter sig til at minimere deres CO2-aftryk og implementere grønne teknologier i deres produktion og leveringskæder. Begge virksomheder tager deres samfundsansvar meget alvorligt og de sikrer begge to at deres services og produkter er i overensstemmelse med FN’S verdensmål og dermed bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Mentech A/S og ed A/S kombinerer deres ekspertise

De to virksomheder udvider deres samarbejde og vil derfor kombinere deres ekspertise og ressourcer for at udvikle nye cloudbaserede IT-service løsninger til markedet.

Både Mentech A/S og ed A/S fælles vision er at integrere bæredygtighed, ESG og innovation til deres løsninger. De vil sammen skabe banebrydende produkter og tjenester, der samtidig også minimerer deres miljøpåvirkning.

ed A/S er en 100% dansk, privatejet total leverandør af digital IT-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

Reducering af det miljømæssige aftryk

Mentech vil sammen med ed A/S gøre det nemmere og mere enkelt for deres kunder, at forbedre totaløkonomien på IT inkl. Services og Onsite reparation. De vil desuden også gøre det nemmere at reducere det miljømæssige aftryk.

Mentech er glade for at kunne offentliggøre det udvidede samarbejde og de ser frem til, hvad en grønnere fremtiden bringer både Mentech, ed A/S og ed Services A/S.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech A/S & ed A/S udvider nu deres samarbejde til et partnerskab
Mentech A/S & ed A/S udvider nu deres samarbejde til et partnerskab. Fra venstre: Tais Johansen – Kristian Mensing – Charlotte Mensing –– Lars Hyllested – Glenn Mindegaard Post
Download
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech Glostrup facade 3
Mentech Glostrup facade 3
Download
Börsen sustainability cases top 50 2023
Börsen sustainability cases top 50 2023
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye