Positivt nyt fra SAS

Del

Efter en periode med stor usikkerhed, ser det ud til, at der nu bliver skabt ro omkring SAS. Det vækker glæde i Dansk Metal, der organiserer både piloter og kabinepersonale i SAS samt flymekanikere.

”De ansatte har været holdt hen i stor usikkerhed, så det er en rigtig god nyhed, at en gruppe af investorer nu er klar til at investere i SAS. Det kan forhåbentlig blive en ny start for SAS som et stærkt skandinavisk flyselskab. Det er meget vigtigt i forhold til at fastholde arbejdspladser i Danmark, og at Københavns Lufthavn bliver en vigtig hub med et stort udbud af internationale ruter. Det er meget vigtigt for danske produktionsvirksomheder, så det bør alle bakke op om,” siger Dansk Metals formand Claus Jensen.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum