Danske Spil A/S

Uhørte otte danskere delte 13 Lotto millioner lørdag aften – her er vinderkuponerne købt

Del

Lørdag aften debuterede Danske Spils nyeste, faste ekstratrækning ’Super Millionærchancen’ med et brag, da Lotto gjorde hele otte danskere til millionærer.

Otte ekstra heldige danskere kan fremover kalde sig millionærer, efter at Danske Spils nye ekstratrækning, Super Millionærchancen, for første gang så dagens lys lørdag aften.

Nyskabelsen består i al sin enkelthed af en ekstratrækning den sidste lørdag i hver måned, hvor samtlige spillede Lotto rækker fra måneden er med i lodtrækningen om fem gevinster á 1.000.000 kroner.

De heldige vindere af Super Millionærchancen denne lørdag aften:

  • En dansker fra Næstved Kommune, som har spillet via abonnement.
  • En heldig kunde fra Nordjylland, som har spillet via abonnement.
  • En kunde fra Aarhus kommune, som har spillet med via web.
  • En kupon købt hos Grønlunds Kiosk i Nørre Alslev, og
  • En kupon købt i SuperBrugsen i Gråsten.

Udover de fem millionærer fra den nye ekstratrækning, så blev der også trukket de to ’sædvanlige’ million-vindere i Millionærchancen, og så var der også en heldig vinder af syv rigtige, som vandt flotte 8 mio. kr., og dermed gjorde Lotto i alt otte danskere til millionærer på en almindelig lørdag aften.

Den heldige vinder af førstepræmiepuljen i Lotto og 8 mio. kr. har købt sin kupon i Meny Roskilde.

De to vindere af Millionærchancen og hver 1 mio. kr. kommer fra hhv. København Ø. og det midterste Vestjylland. Begge har spillet via Lotto Plus abonnement.

”Vi er meget glade for, at vores nye ekstratrækning giver endnu flere danskere chancen for at blive millionærer her hos os. Vi lagde stærkt ud lørdag aften, og det stopper ikke her: Super Millionærchancen betyder, at vi forventer, at antallet af nye Lotto millionærer vil stige til mere end 200 om året, og vi er glade for at kunne give endnu flere mulighed for at opfylde deres drømme,” forklarer Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Selv om lørdagen bød på otte nye millionærer, så er dog stadig et stykke op til rekorden for antal nye millionærer på en enkelt dag: De sidste to år har 1. juledag budt på ekstratrækningen Det Store Julelotteri, hvor der bliver udtrukket 12 vindere af hver 1.000.000 kroner – men den rekord bliver med sikkerhed slået i år.

Et andet, nyt tiltag er nemlig, at Danske Spil i år har valgt at mere end fordoble antallet af vindere i Det Store Julelotteri til 25. Det betyder, at man 25. december i år vil gøre hele 25 danskere til millionærer.

Danske Spil har endnu ikke talt med de heldige vindere, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Lotto tallene, 30. sept. 2023
Vindertal: 4, 5, 6, 25, 28, 31, 34
Tillægstal: 36

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Om Super Millionærchancen
Super Millionærchancen garanterer fem millionærer hver eneste måned året rundt. Det er en fast ekstratrækning den sidste lørdag i hver måned, hvor vi trækker lod om 5 x 1 mio. kr. blandt alle månedens spillede rækker.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye