Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del
Andersen lancerer global værdiansættelsespraksis

Andersen, det hurtigst voksende uafhængige, tværfaglige professionelle servicefirma i verden, har lanceret en ny global værdiansættelsespraksis. Ønsket er at udvide kundeplatformen med skattemæssige, juridiske og beslægtede services. Andersens globale værdiansættelsesteam arbejder med virksomheder, fonde, enkeltpersoner med stor indre værdi og familiekontorer om udførelse af værdiansættelser af virksomheder, materielle og immaterielle aktiver og komplekse værdipapirer med henblik på indberetning af skat, rapportering af finansielle oplysninger og rådgivning i transaktionsspørgsmål. Kundegrundlaget er en bred vifte af brancher inden for alt fra teknologi til fremstilling og fra landbrug til biomedicin.

På lanceringstidspunktet eksisterer Andersens globale værdiansættelsespraksis i mere end 20 lande verden over på tværs af Nordamerika, Europa, Latinamerika, Mellemøsten og Asien.

"Skat, jura og værdiansættelse er tæt forbundne, men ingen anden professionel servicevirksomhed tilbyder alle disse faciliteter på globalt plan under samme tag," udtaler Andersen Global Chairman og CEO Mark Vorsatz. "Hos Andersen har vi en vision om at skabe en platform, hvor kunderne får en problemfri oplevelse af én tværfaglig virksomhed, de kan stole på, hvor som helst i verden. Vores mål er at blive et af de største uafhængige værdiansættelsesfirmaer i verden inden for de næste få år."

I spidsen for Andersens nye globale værdiansættelsespraksis står Managing Director Sid Luckenbach, som på nationalt plan i USA har stået for firmaets udbud af værdiansættelse i de seneste 18 år.

"Forretningsstrukturer og finansielle instrumenter bliver mere komplekse," siger Luckenbach. "Kompleksiteten stiger, når man har at gøre med grænseoverskridende transaktioner på tværs af flere retsområder. Derfor er den traditionelle tilgang ikke længere tilstrækkelig. Vores globale værdiansættelsespraksis samler den bundsolide ekspertise og geografiske rækkevidde, som kunderne efterspørger, uanset hvor deres aktiver er placeret."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte og uafhængige medlemsvirksomheder, der består af skatteeksperter og -jurister i hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC, har nu mere end 14.000 eksperter i hele verden og en tilstedeværelse på over 400 lokaliteter gennem sine medlemsvirksomheder og samarbejdsvirksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

For at se dette indhold fra cts.businesswire.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Se kildeudgaven på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230927729165/da/

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com
DK