Mentech A/S

Fejr 14 år med Mentech: Vind en iPhone 12 Pro Max, en Samsung Galaxy S22 Ultra eller en MacBook Pro M1

Del

Mentech er et autoriseret servicecenter, der specialiserer sig i at reparere og yde service på forbruger-elektronik. Virksomheden kan nu fejre fjorten års fødselsdag den 1. oktober og det gør de med en spændende konkurrence for deres kunder. Der er hertil pyntet op til at fejre Mentechs fødselsdag på alle lokationer både i Danmark, Sverige og Norge.

Mentech fejrer fødselsdag
Mentech fejrer fødselsdag

Mentech fylder fjorten år

Mentech er et autoriseret servicecenter, der har eksisteret siden 1. oktober 2009. Virksomheden blev skabt af Mensing familien. Mentech er sidenhen vokset til seks lokationer i Danmark, en i Sverige og to i Norge.

Mentech er nu glade for at fejre fjorten år i branchen og de fortætter med at vokse som virksomhed.

Virksomheden har en konkurrence i både Danmark og Norge frem til den 16. oktober, hvor deres deltagere har muligheden for enten at vinde en iPhone 12 Pro Max, en Samsung Galaxy S22 Ultra eller en MacBook Pro M1. Det eneste Mentech beder deres kunder om, er at abonnere til deres nyhedsbrev.

Et grøn it-servicecenter

Mentech er ikke kun et autoriseret servicecenter, det er en virksomhed, som prøver at skabe en grønnere verden. Det gør de ved at promovere, at det er bedre at reparere elektronik og derved give det et nyt liv, i stedet for, at det havner i en skraldespand.  Mentech er et autoriseret IT-servicecenter med formål at gå i fronten i den grønne omstilling inden for elektronikkens verden.

En virksomhed i vækst

Mentech har formået at få 4 gazelle priser, hvilket viser at det er et firma, som konstant er under vækst. Mentech blev også inviteret og deltog i Børsens Bæredygtige Summit den 26. september, hvor de fremviste en storslået udstilling.

Mentech vision

Mentech vil ændre indstillingen, og måden mennesker handler elektronik på.  Mentech fortæller:

”Vores vision er, at vi vil gøre grøn elektronik og reparation af elektronik mere attraktivt. Du forlænger levetiden på din elektronik, ved at få det repareret.  Vi ved, hvor skadeligt elektronikaffald er for vores miljø. Det er derfor det er en af vores største mærkesager” Denne vision er en af Mentechs største mærkesager.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech Glostrup facade 3
Mentech Glostrup facade 3
Download
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech fejrer fødselsdag
Mentech fejrer fødselsdag
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye