Egedal Kommune

Erfaren topleder bliver kommunaldirektør i Egedal Kommune

Del

Byrådet i Egedal Kommune har ansat Jonatan Schloss som ny kommunaldirektør. Med ansættelsen får kommunen en direktør med solid ledelseserfaring fra det kommunale område og fra andre store, komplekse organisationer.

Joantan Schloss kommunaldirektør Egedal Kommune
Jonatan Schloss

Jonatan Schloss kommer fra en stilling som direktør i Komponent, Kommunernes Udviklingscenter.

”Jonatan Schloss er en erfaren topleder og en arbejdskapacitet, som jeg ikke er i tvivl om vil bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Egedal Kommune. Jeg glæder mig over, at Egedal er så attraktiv en kommune og arbejdsplads, at vi kan tiltrække en stærk profil som Jonatan. Jeg ser frem til vores samarbejde, og glæder mig til at byde ham velkommen i kommunen”, udtaler borgmester Vicky Holst Rasmussen (S).

Jonatan Schloss tiltræder stillingen som kommunaldirektør i Egedal Kommune den 1. november 2023. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Jonatan Schloss som den bedste kandidat til stillingen.

Den kommende kommunaldirektør udtaler:

Jeg valgte at søge jobbet som kommunaldirektør i Egedal af to grunde. Dels fordi jeg i et stykke tid har ønsket mig at vende tilbage til driften i en stor organisation, dels fordi Egedal Kommune har nogle værdier, som passer godt til mig. Decentralisering, borgernære beslutninger, frisættelse, værdibaseret ledelse, bæredygtig velfærd, fleksibilitet, sund fornuft og engagement rimer på mine personlige ledelsesværdier og -adfærd. Når jeg kobler det med, at Egedal Kommune ER et dejligt sted (min familie og jeg har tidligere boet i Veksø i 10 år) – og jeg hører mange gode ting om Egedal Kommune som arbejdsplads fra nogle af mine tidligere medarbejdere. Derfor var det oplagt for mig at søge stillingen som kommunaldirektør i Egedal.”

Vicky Holst Rasmussen tilføjer: ”Jonatan er en erfaren topleder. Han har et indgående kendskab til det kommunale område. Jeg og hele byrådet er overbeviste om, at han i rollen som vores nye kommunaldirektør vil bidrage til yderligere fremgang for Egedal Kommune."


CV for Jonatan Schloss

  • 2021-2023: Direktør i Komponent, Kommunernes Udviklingscenter
  • 2016-2021: Direktør i Praktiserende Lægers Organisation (PLO)
  • 2014-2016: Kundeservicedirektør i SKAT
  • 2009-2014: Direktør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler
  • 2005-2009: Direktør i Falck Healthcare
  • 2001-2005: Kontorchef i Kommunernes Landsforening

Jonatan Schloss er oprindeligt uddannet i statskundskab ved Aarhus Universitet fra 1995.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Joantan Schloss kommunaldirektør Egedal Kommune
Jonatan Schloss
Download

Om Egedal Kommune

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye