Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Presseinvitation: Klimaministeriet inviterer til teknisk briefing om Klimaprogram 2023

Del

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet holder 29. september 2023 en teknisk briefing for journalister om regeringens årlige klimaprogram.

Pressen inviteres til teknisk briefing om regeringens Klimaprogram 2023 – KP23. Briefingen finder sted fredag 29. september 2023 kl. 12.30-13.15, samme dag som klimaprogrammet udkommer.

Ifølge Klimaloven skal den siddende regering udgive et årligt klimaprogram. Klima-, energi- og forsyningsministeren skal her give sin vurdering af, om det kan anskueliggøres, at de nationale klimamål nås.

Afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet Henrik Kjærgaard står for den tekniske gennemgang af hovedpunkterne i KP23. Det vil være muligt for pressen at stille spørgsmål til baggrund.

  • Tid: Fredag 29. september kl. 12.30-13.15
  • Sted: Holmens Kanal 20, 1060 København K

Deltagelse kræver forhåndstilmelding og gyldigt pressekort, som skal bæres synligt.
Navne på deltagere sendes senest fredag kl. 10 til pressekontakt@kefm.dk

For yderligere oplysninger: Kontakt Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets pressetelefon på 41 72 38 05

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet arbejder vi for målet om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i Danmark i 2030 og for et visionært, grønt lederskab både i Danmark og ude i verden.

Følg pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Forbrug og produktion skal følges ad: Køreplan for energieffektivitet er landet11.6.2024 11:04:08 CEST | Pressemeddelelse

Energieffektive løsninger kan reducere det fossile energiforbrug, understøtte forsyningssikkerheden og sænke energiomkostningerne for forbrugere og virksomheder. I dag har regeringen præsenteret en køreplan for energieffektivitet, der bl.a. viser vejen til, hvordan Danmark vil opfylde EU’s energisparekrav, og giver et overblik over den kommende proces for implementering af bygningsdirektivet. Køreplanen skal også brede dagsordenen ud over sektorer og bidrage til, at vi bruger energien smartere og med omtanke.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye