Mentech A/S

Nordisk it-firma inspirerer danskerne til at reducere deres e-affald på Børsens Bæredygtig Summit

Del

Mentech deltog ved dette års Børsens Bæredygtig Summit 2023. Den autoriserede IT-virksomheden blev inviteret, da de tidligere i maj var blevet udvalgt til top-50 bæredygtige cases af Børsen. Mentechs udstilling ved konferencen bestod af et bjerg af elektronik skrald, som skulle svare til, hvad en dansker bruger i løbet af hele deres liv.

Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.

Børsens Bæredygtig Summit

Den 26. september stimlede flere tusind mennesker sammen på Lokomotivværkstedet i København, for at deltage i Børsens Bæredygtige Summit. Omdrejningspunktet for dagen var bæredygtighed og Mentech var inviteret efter at være en af de udvalgte cases der tilbage i maj måned, blev valgt af Børsen på grund af deres dedikation til at forlænge elektronikkens levetid og derved reducere elektronik skrald.

Bjerget af elektronisk affald

Mentech var del af top-50 af Børsens bæredygtige cases, de var derfor inviteret til Børsens Bæredygtige Summit, til at deltage med en udstilling, der repræsenterede deres virksomhed og årsagen til deres invitation.  Mentech havde valgt at skabe et bjerg af elektronik skrald, som skulle vise nøjagtigt, hvor meget elektronik en dansker bruger i gennemsnit i løbet af hele deres liv.

Bjerget af elektronisk affald, konstrueret af køleskabe, computere, telefoner og forskellige andre forbrugerelektronik, endte med at veje 1.443 kg, hvilket svarer til en danskers levetidsforbrug af elektronisk affald.

Mentechs udstilling satte tankerne i gang hos deltagerne på årets Børsens Bæredygtige Summit, og det var en udstilling, hvor deltagere stoppede op, kiggede, tog billeder og optog videoer.

Virksomheden var placeret, som den første udstilling deltagerne kunne se, da de trådte ind på den bæredygtige summit, og det var også den sidste udstilling som deltagerne så inden de gik hjem.  

Bjerg%20bygget%20af%20elektronikskrald%20til%20Boersen%20Baeredygtigt%20summit
Bjerg bygget af elektronikskrald til Boersen Baeredygtigt summit

Mentech og deres grønne vision

Det autoriserede IT-firma, som reparerer forbrugerelektronik har en grøn vision om at reducere mængden af elektronik affald og det vil de blandt andet gøre en reparation ad gangen. En af Mentechs store mærkesager er at forlænge levetiden på elektronik. Mentech tilbyder forskellige services for at hjælpe virksomheder med at håndtere deres elektronikaffald ansvarligt. Dette er en service de kalder for Mentech ECO Solutions og det var også den type af elektronik, som Mentech brugte til at skabe deres store bunke af elektronisk affald på dette års Børsens Bæredygtige Summit.

Mentech udtrykker deres taknemlighed til Børsen, for at være en af de udvalgte cases der blev inviteret.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech Glostrup facade 3
Mentech Glostrup facade 3
Download
Börsen sustainability cases top 50 2023
Börsen sustainability cases top 50 2023
Download
Bjerg bygget af elektronikskrald til Boersen Baeredygtigt summit
Bjerg bygget af elektronikskrald til Boersen Baeredygtigt summit
Download
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye