Det finske metal-band, Blind Channel, spiller i Pumpehuset 22. april 2024

Del

Blind Channel er et finsk metal-band, hvis musik indeholder elementer fra nu-metal, alternative-rock og post- hardcore. Bandet blev dannet i 2013 og har siden da udgivet flere succesfulde singler og albums, som har fået millioner af streams. I 2021 repræsenterede de Finland i Eurovision Song Contest med sangen "Dark Side", som findes på deres seneste album ’’Lifestyles of the Sick & Dangerous’’ udgivet i 2022.

Siden da har Blind Channel udgivet en række toneangivende singler, bl.a. "DEADZONE", som udkom i august 2023, og er den seneste tilføjelse til deres imponerende bagkatalog. Her demonstrerer de endnu en gang deres evne til at levere hårdtslående og medrivende musik.

"DEADZONE" byder på den karakteristiske lyd, som Blind Channel er kendt for - en blanding af metal og rock med kraftfulde guitarer, intense trommer og en vokal der skærer igennem.

Oplev Blind Channel live 22. april 2024 i Pumpehuset. De tager Ghøstkid og Rock Band From Hell med som support.

Billetpriser: 220 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 29. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

De to amerikanske deathcore bands, Spite og Bodysnatcher, smadrer igennem i Pumpehuset torsdag 25. april 20241.12.2023 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

Spite Spite er et amerikansk band, der har skabt bølger på den moderne musikscene med deres unikke fusion af metalcore og punk med elementer fra alternative. Med deres kraftfulde lyd og intense liveoptrædener har Spite hurtigt etableret sig som banebryder inden for deres genre. Bandet består af Darius Tehrani [vokal], Lucas Garirrigues [guitar], Alex Tehrani [guitar], Ben Bamford [bas] og Cody Fuentes [trommer], der hver især bringer en individuel musikalsk dygtighed til gruppen. Sammen skaber de en uovertruffen synergi, der kommer til udtryk gennem deres intense liveoptrædener, der er kendt for at være en eksplosion af energi, og gribende udgivelser, der fanger publikum og efterlader dem tørstige efter mere. Bodysnatcher Bodysnatcher er et amerikansk band, der blander elementer fra deathcore og hardcore. Deres seneste udgivelse, ’’Bleed-Abide’’ (2022), er et imponerende eksempel på bandets evne til at levere brutal og kompromisløs musik. Bodysnatcher har hurtigt markeret sig som en af

Pet Shop Boys i biografen: Live fra Royal Arena i København29.11.2023 14:00:00 CET | Nyhed

Trafalgar Releasing har i dag offentliggjort den verdensomspændende biografpremiere af PET SHOP BOYS DREAMWORLD: THE GREATEST HITS LIVE AT THE ROYAL ARENA COPENHAGEN, der kommer i biograferne den 31. januar og 4. februar 2024. Ved denne eksklusive to afteners event vil fans kunne se Pet Shop Boys' elektrificerende tour Dreamworld: The Greatest Hits Live der blev filmet i Royal Arena i København den 7. juli 2023. Billetsalget starter den 6. december. For mere info besøg www.PSBDreamworldLiveFilm.com.

KELLERMENSCH annoncerer koncert på Det Kongelige Teater - Gamle Scene fredag den 25. oktober 2024.29.11.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Det er ikke uden grund at bandet kaldes for Danmarks bedste liveband.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum