Patrick Nordby Mikkelsen fra Herning genvalgt til LandboUngdoms hovedbestyrelse

Del

De sidste to år har Patrick Nordby Mikkelsen været en del af LandboUngdoms hovedbestyrelse, og lørdag d. 23. september blev han genvalgt ved årsmødet. Han ser frem til endnu to år, hvor han især vil arbejde videre med at styrke båndet internt i den landsdækkende organisation samt udbygge det internationale netværk.

Patrick Nordby Mikkelsen blev lørdag d. 23 september genvalgt til hovedbestyrelsen i ungdomsorganisationen LandboUngdom. Han er allerede et kendt ansigt i foreningen, hvor han de seneste to år har besiddet en post i hovedbestyrelsen. Forinden sin tid i hovedbestyrelsen har Patrick også lagt en massiv indsats i lokalforeningen Herningegnens LandboUngdom som sekretær, bestyrelsesmedlem, kasserer samt haft en vigtig rolle i at planlægge større arrangementer. 

I hovedbestyrelsen har Patrick især haft fokus på at skabe fællesskab mellem de forskellige regioner og lokalforeninger i LandboUngdom.  

“Jeg synes virkelig vi har fået sat noget i verden og får det fuldført. Vi har arbejdet meget på at gøre foreningen mere gennemsigtig og på at styrke samarbejdet med regionerne og lokalforeningerne,” siger Patrick Nordby Mikkelsen.  

Foruden det interne samarbejde har Patrick et mål om at styrke det internationale netværk endnu mere.  

“Vi har allerede arbejdet meget med det internationale perspektiv gennem bl.a. studieture og styrket europæisk netværk. Jeg synes det kunne være rigtig fedt at få endnu flere medlemmer repræsenteret på europæisk plan,” siger Patrick.  

Patrick er uddannet jordbrugsteknolog, Agro Business Manager, og håber at han kan bruge sine kompetencer og erfaring til at skabe spændende udfordringer både for ham selv og de mange andre medlemmer i Landbongdom.  

Til daglig arbejder Patrick som ejerkonsulent i Danish Crown, hvor han har kontakt til landmændene, og ved siden af arbejder han nogle af sine weekender med at passe køer. 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum