Emirates søger erfarne kaptajner til at flyve flyselskabets fremtidige flåde

Del

Emirates ruller den røde løber ud og inviterer erfarne Airbus-kaptajner til at blive en del af luftfartsselskabets team i takt med, at Emirates' flåde af wide body-fly vokser for at kunne følge med efterspørgslen på flyrejser.

Emirates' Airbus A380 er et imponerende syn. Nu inviteres erfarne danske piloter til at nyde udsigten fra cockpittet på verdens største passagerfly.
Emirates' Airbus A380 er et imponerende syn. Nu inviteres erfarne danske piloter til at nyde udsigten fra cockpittet på verdens største passagerfly.

Emirates har netop lanceret en global rekrutteringskampagne for at øge sin stab af erfarne kaptajner til luftfartsselskabets voksende flåde af wide body-fly. Lyder det fristende, så kan første step være at deltage i Emirates' online infosession den 4. oktober kl. 11.00 dansk tid. På online-briefingen deler verdens største internationale luftfartsselskab en mængde informationer, hvor både potentielle piloter og deres familier opfordres til at deltage for at høre mere om arbejdslivet som pilot hos Emirates.

Direct Entry Captains-programmet som rekrutteringsindsatsen er døbt, er målrettet den teknisk erfarne kaptajn med minimum 3.000 timers flyveerfaring med Airbus fly-by-wire widebody-fly såsom A330, A340, A350 og A380. Kandidater skal have mindst 7.000 timers samlet flyvetid med multi-besætning og multi-motorfly for at komme i betragtning.

Oplysninger om, hvordan man deltager i briefingen samt øvrige krav og kvalifikationer findes her: https://www.emiratesgroupcareers.com/pilots/

Et arbejdsliv i 35.000 fods højde

Emirates' piloter har fornøjelsen af at sidde bag rorpinden på en af verdens mest avancerede og up-to-date flyflåder sammen med 4.200 kollegaer i selskabets 260 fly. Den nuværende flåde inkluderer Emirates' ikoniske Airbus A380 og Boeing 777, og fra midten af 2024 vil Emirates modtage A350'ere og Boeing 777-9 følger fra 2025.

Emirates rutenet spænder over seks kontinenter og luftfartsselskabet flyver alt fra regionale ruter i Mellemøsten til ultra-langdistancedestinationer og ruter, der går over polområderne - en spændvidde, der giver god variation i vagtplanen.

Livslang træning

Både nyansatte og de nuværende piloter bakkes op af Emirates' interne programmer for pilotuddannelse. Den løbende efteruddannelse sker blandt andet i luftfartsselskabets 10 flysimulatorer og fra marts 2024 i en spritny træningsfacilitet til 950 millioner kroner, der vil øge pilottræningskapaciteten med 54 procent og rumme yderligere seks flysimulatorer, herunder til A350 og Boeing 777-9.

Pilot hos Emirates og livet i Dubai

Den multikulturelle storby Dubai er 'hub' for Emirates, og det er her selskabets piloter bor sammen med pilotkollegaer fra 111 lande og andre kolleger fra ialt 160 nationer. Lønnen er skattefri og Emirates stiller en rummelig bolig, uddannelsestillæg og fremragende tandlæge-, læge- og livsforsikringsdækning til rådighed samt 42 dages årlig ferie inklusiv en gratis flyrejse på Business Class, rabat til venner og familie og meget mere.

De gode vilkår og de mange karrieremuligheder som fx rekrutteringspilot, træner, eksaminator eller instruktør sikrer, at rigtig mange piloter bliver mange år hos luftfartsselskabet. Omkring 40 procent af kaptajnerne har været hos Emirates i mere end 10 år. 

I løbet af de seneste fem måneder har flyselskabet ansat 172 piloter på et af de tre rekrutteringsprogrammer: Direct Entry Captains, Accelerated Command og First Officers.

Mulighed for at opgradere fra narrow til wide body

Airbus-piloter, der i øjeblikket flyver narrow body-fly og har minimum 1.500 timers Airbus fly-by-wire-erfaring, kan pt. ansættes som A380 First Officers på en forbedret lønpakke. Efter minimum 700 flyvetimer og to beståede check, er de berettiget til en hurtigere opgradering – en opgradering, som de typisk opnår på lidt over et år.

null

Yderligere informationer

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

Emirates foretager som de første en testflyvning med ren SAF jetbrændstof på én af deres A380'ere23.11.2023 15:14:08 CET | Pressemeddelelse

For første gang tankes SAF ved drop-in-metoden på en Emirates A380 Testen skete i samarbejde med Airbus, Engine Alliance, Pratt & Whitney, ENOC, Neste og Virent Den historiske flyvning blev gennemført med 100 procent SAF i én af de fire motorer for at teste ydeevne og kompatibilitet Emirates blev i denne uge verdens første flyselskab til at gennemføre en testflyvning med en af deres A380'ere, det største eksisterende passagerfly, og til dato det første af sin slags til at have fløjet med én af flyets fire motorer drevet udelukkende af 100 procent ren SAF (Sustainable Aviation Fuel). SAF kan reducere CO2-udledningen med op til 85 procent* over brændstoffets levetid sammenlignet med konventionelt jetbrændstof, og testflyvningen blev foretaget for at demonstrere, at SAF har potentiale som en brugbar erstatning for konventionelt jetbrændstofs tekniske og kemiske egenskaber. Vigtigt skridt på vejen SAF er i øjeblikket kun godkendt i 50/50 blanding med konventionelt jetbrændstof i motorerne

Emirates slutter sig til UAE-baseret forskningskonsortium for vedvarende flybrændstoffer22.11.2023 12:55:04 CET | Pressemeddelelse

Otte partnere indenfor luftfartsindustrien går sammen om et nyt samarbejde, Air-CRAFT, for at opskalere produktionen af bæredygtige flybrændstofteknologier inklusiv SAF. Formålet er at opnå net-zero inden 2050. På den tredje ICAO-konference om luftfart og alternative brændstoffer (CAAF/3) i Dubai, annoncerede otte aktører i luftfarts-, energi-, forsknings- og brændstofbranchen, at de sammen træder ind i samarbejdet Air-CRAFT – et UAE-baseret forskningskonsortium fokuseret på at udvikle, producere og opskalere bæredygtige flybrændstofteknologier inklusiv SAF. De otte partnere bag samarbejdet er ADNOC, Boeing, Emirates, ENOC Group, Etihad, Honeywell, Khalifa University og Masdar. Samarbejdet er det første af sin slags og samler interessenter på tværs af værdikæden med både industripolitiske beslutningstagere, luftfartsregulatorer, brændstofproducenter, forskere, fly- og kraftværksproducenter samt luftfartsselskaber. Air-CRAFT understøtter UAE's nationale SAF-plan og den kommercielle luft

Emirates Group offentliggør rekordregnskab for 2023-249.11.2023 13:24:18 CET | Pressemeddelelse

Emirates Group: Rekordoverskud i halvåret på AED 10,1 milliarder (DKK 19,2 milliarder), en stigning på 138 procent i forhold til samme periode sidste år, drevet af stærk efterspørgsel på internationale rejser. Omsætningen steg 20 procent til AED 67,3 milliarder (DKK 128,1 milliarder). Luftfartsselskabet Emirates: Omsætningen steg 19 procent til AED 59,5 milliarder (DKK 113,3 milliarder), med et overskud på AED 9,4 milliarder (DKK 17,9 milliarder), en stigning på 134 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Resultatet afspejler luftfartsselskabets evne til at efterkomme en stærk efterspørgsel på tværs af regioner med øget kapacitet og tiltrække kunder gennem løbende investeringer i produkter og services. dnata: Omsætningen steg med 27 procent til AED 9,3 mia. (DKK 17,7 mia.) med et overskud på AED 709 mio. (DKK 1.349,9 mio.), en stigning på 200 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Emirates Group offentliggjorde i dag sit bedste økonomiske halvårsresultat nogensinde

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum