Helene Haug Brinch fra Horsens genvalgt til LandboUngdoms hovedbestyrelse

Del

Helene Haug Brinch har de seneste to år været en del af hovedbestyrelsen i LandboUngdom og blev lørdag d. 23. september genvalgt som bestyrelsesmedlem i ungdomsorganisationen. Fællesskabet og resultaterne er vigtige årsager til, at hun ser frem til to år mere i hovedbestyrelsen.

Helene Haug Brinck genvalgt til LandboUngdoms hovedbestyrelse.
Helene Haug Brinck genvalgt til LandboUngdoms hovedbestyrelse.

Helene Haug Brinch startede sit arbejde i LandboUngdom i lokalforeningen Nordsjællands LandboUngdom i 2019, og i 2021 blev hun valgt ind i hovedbestyrelsen – en post, som hun lørdag d. 23. september blev genvalgt til ved LandboUngdoms årsmøde.  

Når Helene ser tilbage på de sidste to års arbejde i hovedbestyrelsen, så er det med en stolthed over de resultater, som de har skabt sammen med hele organisationen. 

“Det har været enormt spændende at være en del af den proces, som LandboUngdom har været igennem de seneste år. Samtidig har det betydet, at jeg har mødt rigtig mange mennesker og udviklet nye venskaber,” siger Helene Haug Brinch.  

Netop fællesskabet i LandboUngdom var medvirkende til at gøre en flytning fra Nordsjælland til Jylland lettere, da hun gennem foreningen havde knyttet tætte venskaber i hele landet.  

“Det bedste ved organisationen er menneskerne, der er en del af det,” understreger Helene.  

Selvom der er meget ansvar og opgaver forbundet med en bestyrelsespost i en ungdomsorganisation med mere end 5000 mennesker, så er Helene Haug Brinch både glad og beæret over at varetage posten de næste to år også. 

“Vi har allerede opnået mange ting, og nu skal vi finde ud af, hvad næste trin er. Men jeg ved, at jeg vil arbejde benhårdt for det, engagere mig og være med til at gøre en indsats,” siger Helene.  

Helene arbejder til daglig som servicekoordinator i en maskinhandel, der forhandler landbrugsmaskiner. 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum