Det svenske metal-band, Avatar, spiller i Pumpehuset lørdag 27. januar 2024

Del

Avatar er et melodisk metal-band fra Sverige, der blev dannet i 2001. Bandet består af Johannes Eckerström (Vokal), Jonas Jarlsby (Guitar), Simon Andersson (Guitar), Henrik Sandelin (Bass) og John Alfredsson (Trommer).

Avatars musik er kendt for deres unikke blanding af melodi og brutalitet, og bandet omtaler sig selv som et ’’Metal Circus’’. Dette kommer især til udtryk til Avatars live shows. Bandet leverer uforglemmelige liveoplevelser, hvor de kombinerer elementer fra live koncerter i traditionel forstand og et cirkus i deres shows.

Med deres nyeste udgivelse "Dance Devil Dance" (februar, 2023) fortsætter Avatar med at udfordre grænserne for metalgenren og leverer en musikalsk oplevelse, der er både kraftfuld og følelsesladet. Med et imponerende katalog af udgivelser og en dedikeret global fanbase har Avatar længe været kendt for deres unikke evne til at kombinere melodisk finesse med det brutale og kompromisløse i metalgenren. "Dance Devil Dance" (2023) fortsætter denne tradition og tager lytterne med på en fordybende musikalsk rejse, der udforsker både det mørke og det lysende aspekt af menneskelighedens natur.

Oplev bandet live i Pumpehuset lørdag 27. januar 2024 og gå ikke glip af Avatars Metal Circus.

Billetpriser: 235 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 29. september kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

De to amerikanske deathcore bands, Spite og Bodysnatcher, smadrer igennem i Pumpehuset torsdag 25. april 20241.12.2023 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

Spite Spite er et amerikansk band, der har skabt bølger på den moderne musikscene med deres unikke fusion af metalcore og punk med elementer fra alternative. Med deres kraftfulde lyd og intense liveoptrædener har Spite hurtigt etableret sig som banebryder inden for deres genre. Bandet består af Darius Tehrani [vokal], Lucas Garirrigues [guitar], Alex Tehrani [guitar], Ben Bamford [bas] og Cody Fuentes [trommer], der hver især bringer en individuel musikalsk dygtighed til gruppen. Sammen skaber de en uovertruffen synergi, der kommer til udtryk gennem deres intense liveoptrædener, der er kendt for at være en eksplosion af energi, og gribende udgivelser, der fanger publikum og efterlader dem tørstige efter mere. Bodysnatcher Bodysnatcher er et amerikansk band, der blander elementer fra deathcore og hardcore. Deres seneste udgivelse, ’’Bleed-Abide’’ (2022), er et imponerende eksempel på bandets evne til at levere brutal og kompromisløs musik. Bodysnatcher har hurtigt markeret sig som en af

Pet Shop Boys i biografen: Live fra Royal Arena i København29.11.2023 14:00:00 CET | Nyhed

Trafalgar Releasing har i dag offentliggjort den verdensomspændende biografpremiere af PET SHOP BOYS DREAMWORLD: THE GREATEST HITS LIVE AT THE ROYAL ARENA COPENHAGEN, der kommer i biograferne den 31. januar og 4. februar 2024. Ved denne eksklusive to afteners event vil fans kunne se Pet Shop Boys' elektrificerende tour Dreamworld: The Greatest Hits Live der blev filmet i Royal Arena i København den 7. juli 2023. Billetsalget starter den 6. december. For mere info besøg www.PSBDreamworldLiveFilm.com.

KELLERMENSCH annoncerer koncert på Det Kongelige Teater - Gamle Scene fredag den 25. oktober 2024.29.11.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Det er ikke uden grund at bandet kaldes for Danmarks bedste liveband.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum