Better Energy's Chief Legal Officer, Ho Kei Au, vinder Virksomhedsjuristprisen 2023

Del

Better Energy er stolte af at annonce at vores chefjurist, Ho Kei Au, har vundet årets prestigefyldte Virksomhedsjuristpris. Prisen, stiftet af advokatfirmaet Kromann Reumert og foreningen Danske Virksomhedsjurister (DVJ), anerkender hans enestående engagement, integritet, teamwork, energi og indflydelse på virksomhedens vækst og succes.

Det er bemærkelsesværdigt, hvordan Ho Kei har kunnet være et aktiv i hele Better Energys transformation fra at være et selskab, der frasolgte solcelleparker, til at bygge, drifte og eje energiparker og være en signifikant bidragsyder til den danske kritiske energiinfrastruktur.

Siden han kom til Better Energy som den første fuldtidsansatte advokat for seks år siden, har han opbygget en juridisk afdeling på over 40 personer, der spænder over fire europæiske markeder. Afdelingen bringer en bred vifte af fagfolk sammen på tværs af teams, og Ho Kei har altid øje for de juridiske teams’ trivsel og kontinuerlige udvikling.  

"Ho Keis enestående lederskab, sociale færdigheder og juridiske ekspertise har været medvirkende til vores rejse mod at etablere Better Energy som en pioner inden for vedvarende energi. Hans engagement, integritet, teamwork og energi fortsætter med at sætte nye standarder for vores virksomhed og for industrien," sagde Rasmus Lildholdt Kjær, adm. direktør i Better Energy, efter prisoverrækkelsen den 21. september 2023. 

I løbet af de sidste seks år har Ho Kei sammen med sit juridiske ledelsesteam været drivkraften i at facilitere alle juridiske aspekter relateret til udvikling, finansiering, konstruktion og drift af mere end 120 solcelleparker. Han har også udviklet de juridiske rammer for alle Better Energy-medarbejdere i takt med, at virksomheden er vokset. Det har konkret udmøntet sig i solcelleparker med en årlig produktionskapacitet på mere end 1,5 GW grøn energi, hvilket cirka svarer til det årlige elforbrug for omkring 1 million mennesker. I 2022 gennemførte den juridiske afdeling også en betydelig investering fra den danske pensionskasse, ATP, der som følge heraf blev minoritetsejer i Better Energy Holding A/S. 

Ho Kei bliver anerkendt for sin rolle i at bygge, lede og drive Better Energys juridiske team. Hans engagement, integritet, teamwork og energi til at støtte andres udvikling fremhæves i den måde han organiserer og afvikler fordybende udviklingsdage for Better Energys juridiske team.  

Ho Kei er en stor ambassadør for virksomhedens værdier og arbejder aktivt for at fremme forståelsen for virksomhedsjuristens rolle i virksomheden – hvilket juryen fremhævede som en af årsagerne til, at deres valg faldt på ham. 

En anden af årsagerne til at juryens valg faldt på Ho Kei er blandt andet hans enestående evne til at se helheden i projekterne og gå efter de rigtige løsninger for både virksomhed og samarbejdspartnere. Ho Kei ser altid hele Better Energy-projektet og går efter de rigtige løsninger for både Better Energy, medarbejdere, interessenter og partnere. "Et langsigtet samarbejde skal være bæredygtigt for alle parter. Man skal gøre det rigtige - også når ingen kigger. Det er integritet”, uddyber Ho Kei.   

Med flere kommende porteføljer af energiparker klar til investeringer, er Better Energy godt rustet med et stærkt og erfarent juridisk team til at varetage opgaven. 

Vinderen af Virkomshedsjuristprisen får mulighed for at donere 75.000 kr til et velgørende formål og Ho Kei har valgt at donere pengene til ActionAid Danmark for at støtte deres indsats overfor børn, unge og kvinder i Ukraine, hvor Better Energy ejer en solcellepark og har to ansatte. 

Virksomhedsadvokatprisen er stiftet af Advokatfirmaet Kromann Reumert og Advokatforeningen Dansk Virksomhedsrådgiverforening og tildeles en advokat eller et juridisk team for deres indsats og præstation som intern juridisk rådgiver i en kommerciel virksomhed. Et udvalg bestående af direktører, bestyrelsesmedlemmer og advokater er ansvarlig for hvert år at udvælge prismodtageren. 

Better Energy udtrykker sin taknemmelighed over for Ho Kei og hele den juridiske afdeling på tværs af alle dets markeder og deres bemærkelsesværdige engagement, integritet, teamwork, energi, professionalisme og positive indflydelse på virksomheden og dens medarbejdere. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Better Energy

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Better Energy

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum