Salling Group

Danmarks største dimissionsfest hylder detail-elever

Del
Årets elevtaler ved Salling Groups dimissionsfest 2023
Årets elevtaler ved Salling Groups dimissionsfest 2023

”Jeg er tit blevet mødt med ordene ’du er nok sådan en type, som ikke gider at gå i skole’, og det kunne faktisk ikke være længere fra sandheden. Det har nemlig aldrig været et problem, men jeg tror på, at den erfaring, som jeg har fået på salgsgulvet, har lært mig meget mere, end nogen bog ville kunne.”

Sådan lød det fra Sofie Amalie Laursen, der tidligere på året blev kåret som ’Årets elev’ i Salling, Aarhus. Derfor var hun blandt de fire elever, der havde æren af at holde årets elevtale, da Salling Group torsdag den 21. september holdt dimissionsfest i Messe C i Fredericia.

Mangfoldighed er vigtigt i Salling Group, og det afspejler sig i koncernens elevuddannelser, som rummer eleverne uanset baggrund, interesse og eventuelle udfordringer.  

”Lige meget om du er ordblind eller har et andet handicap, om du interesserer dig for make-up eller elektronik, er tal-nørd eller ’butiks-tonser’, så er der plads til dig i Salling Group. Det er det, vi kan. Og det er jeg personligt meget taknemmelig og stolt over at være en del af,” lød det fra Sarah Berthelsen, som har været elev i Føtex, Aalborg Øst og ligeledes var blandt ’Årets elever’.  

Det kan HR-direktør i Salling Group, Louise Gade stolt nikke genkendende til.

”Det der gør os stærke og dygtige i Salling Group er vores diversitet og forskellighed – i køn, alder, baggrund, kompetencer, interesser, udseende og præferencer. Hver af jer er unikke i jeres forskellighed, og dét er netop en af årsagerne til, at I er optaget på vores elevuddannelser og i dag står her som færdiguddannede,” lød det afslutningsvist i Louise Gades tale til de færdiguddannede elever, der blev hyldet og fejret under den storslåede dimissionsfest.

Mere end 400 elever var inviteret til fejring i selskab med deres daglige ledere og Salling Groups øverste ledelse. CEO i Salling Group, Anders Hagh, overrakte personligt lykønskninger, skulderklap og gaver til årets færdiguddannede elever. Også hans tale bar præg af stolthed og rosende ord til eleverne, som netop skal være med til at bringe koncernens stærke traditioner for godt købmandskab videre:

”Salling Group hviler på en stærk historie. En historie, der fortæller om stolthed, flid og passion for det, vi laver. Men også om vigtigheden af at turde satse, begå fejl og lære af dem. Den historie er I en del af, og I er godt rustet til det.”

Dimissionsfesten bød, udover mad og drikke, gaver og taler fra topchefer, også på underholdning, og koncernens elitebagere og gourmetslagtere bød på smagsprøver og et indblik i de forskellige elevuddannelsers fagligheder.

Desuden bød dimissionsfesten på rørende og inspirerende elevtaler fra de fire elever, der tidligere på året blev kåret som ’Årets elev’ i Salling Group: Sarah Berthelsen (føtex), Signe Arent Tingleff (Bilka), Magnus Larsen (Netto) og Sofie Amalie Laursen (Salling Stormagasin).

Dimissionsfesten er muliggjort af en donation fra Salling Fondene, der ejer Salling Group.

Kontakter

Billeder

Download
Download
Til årets dimissionsfest i Salling Group blev der serveret alkoholfri vin fra ISH
Til årets dimissionsfest i Salling Group blev der serveret alkoholfri vin fra ISH
Download

Om Salling Group

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum