Martin Thorborg vinder DI’s og PostNords nye pris for e-handel

Del

På CV’et for Martin Thorborg er en hel stribe iværksætter-succeser gennem snart mange år. I dag kan han tilføje titlen som vinder af Dansk Industris og PostNords nyindstiftet pris eCom Talent Award 2023. Prisen blev overrakt i forbindelse med en konference om e-handel i Industriens Hus i dag.

CEO Martin Thorborg, Visma Dinero, vinder eCom Talent Award 2023 for e-commece-ledelse. Prisen blev overrakt af tv. chef for e-commerce i DI og branchedirektør Jacob Kjeldsen, DI Handel. Foto: Michael Stub.
CEO Martin Thorborg, Visma Dinero, vinder eCom Talent Award 2023 for e-commece-ledelse. Prisen blev overrakt af tv. chef for e-commerce i DI og branchedirektør Jacob Kjeldsen, DI Handel. Foto: Michael Stub.

PostNord og landets største erhvervsorganisation Dansk Industri har i dag for første gang uddelt prisen for de største talenter i e-handel herhjemme. Der er tale om to priser faktisk, hvor den ene går til en talentfuld medarbejder indenfor e-commerce – en såkaldt frontrunner – og den anden til en talentfuld leder. Sidste går til Martin Thorborg.

Martin Thorborg er dag CEO i virksomheden Visma Dinero, som har udviklet et online regnskabsprogram til små og mellemstore virksomheder.

Pioner i online

Juryen har ved tildelingen af prisen lagt vægt på,  at Martin Thorborg er en af pionererne indenfor onlineforretning i Danmark, og når det gælder internettet og kendskabet til brug af internettet til noget værdiskabende. Han har ikke kun drevet en transformation med de virksomheder, han har skabt eller været ansat i, men drevet en transformation  for hele Danmark, hedder det i begrundelsen for prisen.
 

Martin Thorborg fik overrakt prisen fra scenen på konferencen af chef for e-commerce i DI, branchedirektør Jacob Kjeldsen, DI Handel, i overværelse af et par hundrede erhvervsledere og eksperter inden for e-handel.

- Den måde, vi arbejder med det på i Visma Dinero, er, at alle kan komme til orde. Alle må deltage i alle processer, hvis de har lyst. Vi byder alle nye ideer velkommen, og der er ikke nogen, der griner af hinanden. Der er ikke nogen, der har en større stemme, og meget innovation sker foran cola-automaten, siger Martin Thorborg.

Test og atter test

Martin Thorborg har 260.000 følgere på de forskellige sociale medieplatforme og monitorer alle sociale medier som en del af sit job.

- Al god e-commerce handler om at teste teste og teste. Man kan ikke mavefornemme sig frem til noget som helst inden for e-commerce, siger Martin Thorborg.

Prisen eCom Talent Award er lanceret af PostNord og Dansk Industri for at hylde et e-commerce talent, der skaber vækst, effektivitet og udvikling i en af de 20.000 danske virksomheder, der er medlem af Dansk Industri.

Meningen med prisen er at belønne og dermed sætte spotlys på talenter inden for e-handel, som går foran som gode eksempler. Det er rollemodeller, som der er hårdt brug for i Danmark.

Baggrunden for prisen er nemlig, at mange danske virksomheder har vanskeligt ved at rekruttere medarbejdere med de rigtige kompetencer inden for e-commerce. Der er brug for flere veluddannede specialister i e-handel, hvis flere danske virksomheder skal blive stærke til onlinesalg.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

CEO Martin Thorbog, Visma Dinero, vinder DI's og PostNords eCom Talent Award for ledelse i e-commerce. Foto: Michael Stub.
CEO Martin Thorbog, Visma Dinero, vinder DI's og PostNords eCom Talent Award for ledelse i e-commerce. Foto: Michael Stub.
Download
CEO Martin Thorborg, Visma Dinero, vinder DI's og PostNords eCom Talent Award 2023 for ledelse i e-commerce. Prisen blev overrakt af tv. chef for e-commerce i DI og branchedirektør Jacob Kjeldsen, DI Handel.
CEO Martin Thorborg, Visma Dinero, vinder DI's og PostNords eCom Talent Award 2023 for ledelse i e-commerce. Prisen blev overrakt af tv. chef for e-commerce i DI og branchedirektør Jacob Kjeldsen, DI Handel.
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Fynske virksomheder har fået øjnene op for erhvervsfremme28.11.2023 05:00:00 CET | Pressemeddelelse

Andelen af virksomheder, der er i kontakt med deres regionale erhvervshus, er kraftigt stigende på Fyn, ligesom det er tilfældet over hele landet. Samtidig mener flere virksomheder, at erhvervshusenes tilbud er relevante for deres forretning. Dansk Industri er glade for udviklingen, men peger samtidig på behovet for at forenkle erhvervsfremmeindsatsen, så tilbuddene fremover bliver endnu mere attraktive og overskuelige for virksomhederne at bruge.

Sydjyske virksomheder har fået øjnene op for erhvervsfremme28.11.2023 05:00:00 CET | Pressemeddelelse

Andelen af virksomheder, der er i kontakt med deres regionale erhvervshus, er kraftigt stigende i Sydjylland, ligesom det er tilfældet over hele landet. Samtidig mener flere virksomheder, at erhvervshusenes tilbud er relevante for deres forretning. Dansk Industri er glade for udviklingen, men peger samtidig på behovet for at forenkle erhvervsfremmeindsatsen, så tilbuddene fremover bliver endnu mere attraktive og overskuelige for virksomhederne at bruge.

Midtjyske virksomheder har fået øjnene op for erhvervsfremme28.11.2023 05:00:00 CET | Pressemeddelelse

Andelen af virksomheder, der er i kontakt med deres regionale erhvervshus, er kraftigt stigende i Midtjylland, ligesom det er tilfældet i resten af landet. Samtidig mener flere virksomheder, at erhvervshusenes tilbud er relevante for deres forretning. Dansk Industri er glade for udviklingen, men peger samtidig på behovet for at forenkle erhvervsfremmeindsatsen, så tilbuddene fremover bliver endnu mere attraktive og overskuelige for virksomhederne at bruge.

Danske og tyske virksomheder indgår aftale om grøn brint27.11.2023 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Danske virksomheder kan producere grøn brint i store mængder. Og tyske virksomheder har et enormt behov for grøn brint som led i den grønne omstilling. I dag underskriver en række virksomheder fra Danmark og Tyskland en deklaration om grøn brint, som Dansk Industri, Green Power Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer har taget initiativ til. Producenterne i Danmark og aftagerne i Tyskland efterlyser rør, som kan transportere brint, og en stærkere indsats for at udvikle det kommende marked.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum