31-årig vinder DI’s og PostNords eCom Talent Aaward 2023: man skal turde være fræk

Del

Den 31-årige Rasmus Stouby fra Aarhus-virksomheden No Zebra har i dag vundet en nyindstiftet pris som et af landets største talenter i e-handel. Bag prisen står PostNord og landets største erhvervsorganisation Dansk Industri. Prisen blev overrakt i forbindelse med en konference om e-handel i Industriens Hus i dag.

Rasmus Stouby fra virksomheden No Zebra i Aarhus vinder eCom Talent Award 2023. Foto: Michael Stub
Rasmus Stouby fra virksomheden No Zebra i Aarhus vinder eCom Talent Award 2023. Foto: Michael Stub

PostNord og DI har i dag for første gang uddelt prisen for de største talenter i e-handel herhjemme. Der er tale om to priser faktisk, hvor den ene går til en talentfuld leder inden for e-commcerce og den anden til en talentfuld medarbejder – en frontrunner inden for e-handel. Sidstnævnte pris går til Rasmus Stouby.

Rasmus Stouby er MarTech Lead & Digital Marketing consultant hos Aarhuus-virksomheden No Zebra, der er digitalt e-handels hus, som har 20 års erfaring med e-handel, omni-channel og digital forretningsudvikling.

Hopper ombord i nye ideer

Prisen blev overrakt til ham på konferencen af vicepresident for parcel, retail og kommunikation i PostNord Stine Sander i overværelse af et par hundrede erhvervsledere og eksperter inden for e-handel.

Juryen har ved tildeling af prisen lagt vægt på, at Rasmus Stouby er en sand frontrunner indenfor e-commerce, som ikke har berøringsangst for nye tiltag og nye teknologier. Han er altid den første, der hopper ombord i nye ideer for at få mest muligt ud af de nye tendenser og muligheder.

Videre hedder det i begrundelsen for prisen, at Rasmus Stouby er drevet af indlevelse i sit arbejde, hvor hans drive for nysgerrighed og gåpåmod omkring digitale grænser gør, at han skiller sig ud fra mange andre.

Kræver frækhed

- Når det gælder e-commerce skal man ikke være berøringsangst for at prøve noget nyt. Der kommer nogle store spillere buldrende på det internationale marked, så man skal være omstillingsparat. For at kunne konkurrere på det store internationale marked skal man turde være lidt fræk, siger Rasmus Stouby.

Prisen eCom Talent Award er lanceret af PostNord og Dansk Industri for at hylde et e-commerce talent, der skaber vækst, effektivitet og udvikling i en af de 20.000 danske virksomheder, der er medlem af Dansk Industri.

Brug for flere talenter

Meningen med prisen er at belønne og dermed sætte spotlys på talenter inden for e-handel, som går foran som gode eksempler. Det er rollemodeller, som der er hårdt brug for i Danmark.

Baggrunden for prisen er nemlig, at mange danske virksomheder har vanskeligt ved at rekruttere medarbejdere med de rigtige kompetencer inden for e-commerce. Der er brug for flere veluddannede specialister i e-handel, hvis flere danske virksomheder skal blive stærke til onlinesalg.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Rasmus Stouby fra virksomheden No Zebra i Aarhus vinder eCom Talent Award 2023. Foto: Michael Stub
Rasmus Stouby fra virksomheden No Zebra i Aarhus vinder eCom Talent Award 2023. Foto: Michael Stub
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Fynske virksomheder har fået øjnene op for erhvervsfremme28.11.2023 05:00:00 CET | Pressemeddelelse

Andelen af virksomheder, der er i kontakt med deres regionale erhvervshus, er kraftigt stigende på Fyn, ligesom det er tilfældet over hele landet. Samtidig mener flere virksomheder, at erhvervshusenes tilbud er relevante for deres forretning. Dansk Industri er glade for udviklingen, men peger samtidig på behovet for at forenkle erhvervsfremmeindsatsen, så tilbuddene fremover bliver endnu mere attraktive og overskuelige for virksomhederne at bruge.

Sydjyske virksomheder har fået øjnene op for erhvervsfremme28.11.2023 05:00:00 CET | Pressemeddelelse

Andelen af virksomheder, der er i kontakt med deres regionale erhvervshus, er kraftigt stigende i Sydjylland, ligesom det er tilfældet over hele landet. Samtidig mener flere virksomheder, at erhvervshusenes tilbud er relevante for deres forretning. Dansk Industri er glade for udviklingen, men peger samtidig på behovet for at forenkle erhvervsfremmeindsatsen, så tilbuddene fremover bliver endnu mere attraktive og overskuelige for virksomhederne at bruge.

Midtjyske virksomheder har fået øjnene op for erhvervsfremme28.11.2023 05:00:00 CET | Pressemeddelelse

Andelen af virksomheder, der er i kontakt med deres regionale erhvervshus, er kraftigt stigende i Midtjylland, ligesom det er tilfældet i resten af landet. Samtidig mener flere virksomheder, at erhvervshusenes tilbud er relevante for deres forretning. Dansk Industri er glade for udviklingen, men peger samtidig på behovet for at forenkle erhvervsfremmeindsatsen, så tilbuddene fremover bliver endnu mere attraktive og overskuelige for virksomhederne at bruge.

Danske og tyske virksomheder indgår aftale om grøn brint27.11.2023 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Danske virksomheder kan producere grøn brint i store mængder. Og tyske virksomheder har et enormt behov for grøn brint som led i den grønne omstilling. I dag underskriver en række virksomheder fra Danmark og Tyskland en deklaration om grøn brint, som Dansk Industri, Green Power Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer har taget initiativ til. Producenterne i Danmark og aftagerne i Tyskland efterlyser rør, som kan transportere brint, og en stærkere indsats for at udvikle det kommende marked.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum