Billund Kommune

Borgerservice i Billund lukker midlertidigt

Del

Snart går moderniseringen af Billund Centret i gang. Det betyder blandt andet, at Borgerservice lukker midlertidigt fra uge 40.

Borgerservice i Billund er åbent til og med uge 39. Herefter kan Borgerservice træffes på tlf. 79 72 72 00 eller i MAGION Biblioteket i Grindsted. Borgere, der har brug for at aflevere dokumenter til kommunen, vil fortsat kunne gøre dette på Billund Bibliotek.

Borgerservice åbner igen, når ombygningen af Billund Centret er færdig.

Biblioteket, kirken, kulturskolen og lokalhistorisk arkiv holder åbent

Der vil i hele ombygningsperioden af Billund Centret være adgang til biblioteket, kirken, kulturskolen og lokalhistorisk arkiv, som har fuldt program.

Adgangen til kirken og biblioteket vil være gennem Billund Centrets forhal, som moderniseres i etaper. Adgangen til kulturskolen og lokalhistorisk arkiv vil være gennem kulturskolens indgang.

Billund Centrets øvrige faciliteter, mødelokaler, teatersal og legestue vil under moderniseringen være lukket.

Renoveringen af Billund Centret forventes at vare til sommerferien 2024.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum