Link Concept ApS

Sådan plejer du dine sko

Del

Giv dine yndlingssko et langt og lykkeligt liv med disse nemme tips og tricks!

Imprægner dine nye sko

Så snart du pakker dine sko ud af æsken, så giv dem en omgang imprægnering. Lad være med at hoppe i dem lige med det samme, men lad dem hellere stå et døgn eller to med 2-3 tynde lag imprægnering. 

Dernæst kan du holde skoen pæn ved at imprægnere den igen cirka to gange om måneden. 

Du kan imprægnere alle former for sko, så længe det ikke er lak- eller lædersko.

Brug ikke dine sko hver dag

Har du et par yndlingssko, som du har lyst til at gå i hver eneste dag? Selvom det er fristende, så forsøg at give dine sko mindst 24 timers pause, efter du har gået i dem. Når du går i dine sko, så udskiller du bakterier fra dine fødder, som sætter sig i skoene. Du kan undgå at disse bakterier spreder sig og giver en sur lugt i din sko, hvis du lader skoene "ånde" efter, at du har brugt dem. 

Gå skoene til

I stedet for at tage dine nye sko på på en bytur for første gang, så gå dem til derhjemme. Lad dine fødder vænne sig til det nye fodtøj før, at du har dem på en hel dag. Du kan bruge dem et par timer ad gangen for eksempel, hvis du skal en kort tur op og handle. 

Skift snørebånd

Hvis du har gummisko med snørebånd, så kan båndene i skoen godt blive slidt op hurtigere end selve skoen. I stedet for at smide hele skoen væk, så kan du nøjes med at skifte snørebåndene med nogle nye. Snørebånd koster ikke alverden, og det kan virkelig shine gamle sko op. Klik her og find nogle nye flotte snørebånd til din sko. 

Brug såler i skoen

Såler er ikke kun gode for dine fødder, det forlænger faktisk også din skos levetid. Indersåle giver også en bedre hygiejne, fordi de modvirker, at din sko bliver fugtig. Du kan skifte dine indersåle efter behov, og undgå at du træder din sko i bund.

Vask dine sko

Har du været ude i regn og slud? Lad være med at stille dine sko ind i skoskabet, hvis de er blevet snavset til. Tør dem af med en våd klud og stil dem til tørre, så de er rene og klar til brug igen.

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Charterferie i Sydeuropa - et attraktivt valg26.9.2023 16:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I en verden, der tørster efter eventyr og nye oplevelser, er der en afslappende og tryg feriemulighed, der står som et fast fikspunkt for mange: Charterferien. Specielt er charterferie i Sydeuropa et elsket valg for mange danskere. Lad os kigge på mulighederne indenfor charterferier og se hvorfor det er en så populær rejseform. Charterferie - En sikker vej til skønne ferieoplevelser En charterferie er en rejseform, hvor transport, indkvartering og ofte måltider er inkluderet i en samlet pakkeløsning. Denne form for ferie er kendetegnet ved sin høje grad af tryghed og forudsigelighed. Selve ideen med charterferien er at fjerne stress og komplikationer fra rejsen, så man virkelig kan slappe af og nyde sine feriedage. Også i økonomisk forstand er charterferien forudsigelig, da størstedelen af omkostningerne betales forud. Den evige popularitet af sydeuropæiske charterrejser Sydeuropa er et område spækket med storslåede destinationer og er kendt for sit behagelige klima, historiske seværdi

MrPerfect står klar til at lyse dit hjem op26.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Køkkenet er et rum, hvor man ofte kan bruge meget tid på at gå og lave mad, nusse om bageprocesser og hygge sig med andre gastronomiske hobbyer. Der er også rig mulighed for at bruge tid på at klare opvask, sortere og eventuelt bruge spisebordet til kaffeaftaler eller hjemmearbejde. Lige meget hvad du bruger dit køkken til, er det vigtigt, at der er god belysning, så du kan gøre de ting, du gerne vil. Det kan være, du har brugt lang tid på at undersøge muligheder for god belysning, men endnu ikke har besluttet dig for noget? I det tilfælde kan du læse med her og få 3 ideer til forskellig belysning i dit køkken. Spots med led lys til dig, som behøver meget lys En belysningstype, som kan fungere til dig, der nyder at have en kraftig belysning, er spotlamper. Du kan undersøge spotlamper og overveje, om det er noget, der vil være godt til dit formål – det har blandt andet den fordel, at lyset giver en kraftig oplysning af et afgrænset område, for eksempel køkkenbordet. Online kan du finde

Parterapi - hvad er det26.9.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Parterapi er en form for psykoterapi, som er designet til at hjælpe par - giftige, samlevende, dem som dater, heteroseksuelle eller homoseksuelle - med at løse problemer og udfordringer i deres forhold. Terapien sigter mod at forbedre parrets kommunikation, problemhåndtering, forståelse og intimitet for at styrke deres bånd og forhold. Mange ser det som en proaktiv metode til at løse konflikter og at vokse sammen som et par og et udtryk for man vil hianden og vil finde løsninger trods udfordringer. Hvem kan få glæde af parterapi Selvom mange par kun opfordres til at gennemgå parterapi ved alvorlige konflikter, er det faktiskt nyttigt for ethvert par, som vil styrke deres forhold. Enhver, der ønsker at arbejde på forbedring af forholdets intimitet, kan drage nytte af en effektiv parterapi. Parterapi er ikke begrænset til at hjælpe par, som er i krise eller i stor konflikt. Den kan være til gavn for nyligt samboende par, der søger vejledning om, hvordan man integrerer forskellige livssti

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum