Link Concept ApS

Er hørelsen rusten? Nu kan du få ørene tjekket hjemme i lænestolen

Del

Hvad siger du? Vil du lige gentage. Af og til glipper en sætning eller to, når du sidder til mødet, ved spisebordet eller på kaffebaren.

Du hører simpelthen ikke, hvad der netop blev fortalt. Om du er ung eller ældre, kan det være rart at få en status på hørelsen. For hvis der er knas på tråden, kan simple tiltag gøre en verden til forskel. Og det er slet ikke kompliceret. 

God ro i maven starter med en høretest

Nogle af os er ikke så flittige til at tjekke op på vores helbred, som vi kunne være. Men det kan være en rigtig fin ide. Derfor et det evige råd ikke at holde sig tilbage, men bare få sat en aftale i kalenderen. I sidste ende kurerer det også små og store bekymringer, så der bliver et overskud. Måske tanken tynger dig mere, end du tror. 

Det gælder også høretest. For det kan faktisk være utrolig irriterende at være ramt på hørelsen. Du kan opleve alt fra småproblemer med hverdagshandlinger til deciderede gener, hvor det bliver svært at udføre dit arbejde. Problemet kan skyldes mange ting. Men der er gode råd at hente. Start med en høretest.

Hvad er en høretest? 

Man foretager en høretest med et smart audiometer, der udsætter dit øre for forskellige toner. 

Du angiver blot, hvordan du hører tonen. Derfor er testen nem, bekvem og fuldstændig smertefri. Der er ingen grund til at udskyde test. 

Høretest på fire hjul

Dygtige udbydere tilbyder høretest som et mobilt tiltag. På den måde kommer høretesten til dig.

Det er genialt, hvis du enten har meget travlt eller er besværet på den ene eller anden måde. 

Testen bliver foretaget i dit hjem, hvor du er komfortabel med lydene og føler dig hjemme. Det er faktisk en velkendt sag, at mange kan have lidt svært ved at komme hyppigt nok til lægen; blot for et lille tjek. Derfor er det en fantastisk mulighed, at testen foregår hjemme i dagligstuen. Intet problem, vel? 

Hurtig handling og ny, skarp hørelse. Ja tak 

Hjælpen er tæt på, hvis det viser sig, at du som mange andre faktisk har nedsat hørelse. Med en mobil høretest kan du modtage et høreapparat allerede inden for samme dag. 

Med professionel ekspertise og et mobilt tilbud, er det nemlig muligt at sætte god fart i processen. 

Nu er det slut med at spørge: "Hvad sagde du lige der?"

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Charterferie i Sydeuropa - et attraktivt valg26.9.2023 16:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I en verden, der tørster efter eventyr og nye oplevelser, er der en afslappende og tryg feriemulighed, der står som et fast fikspunkt for mange: Charterferien. Specielt er charterferie i Sydeuropa et elsket valg for mange danskere. Lad os kigge på mulighederne indenfor charterferier og se hvorfor det er en så populær rejseform. Charterferie - En sikker vej til skønne ferieoplevelser En charterferie er en rejseform, hvor transport, indkvartering og ofte måltider er inkluderet i en samlet pakkeløsning. Denne form for ferie er kendetegnet ved sin høje grad af tryghed og forudsigelighed. Selve ideen med charterferien er at fjerne stress og komplikationer fra rejsen, så man virkelig kan slappe af og nyde sine feriedage. Også i økonomisk forstand er charterferien forudsigelig, da størstedelen af omkostningerne betales forud. Den evige popularitet af sydeuropæiske charterrejser Sydeuropa er et område spækket med storslåede destinationer og er kendt for sit behagelige klima, historiske seværdi

MrPerfect står klar til at lyse dit hjem op26.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Køkkenet er et rum, hvor man ofte kan bruge meget tid på at gå og lave mad, nusse om bageprocesser og hygge sig med andre gastronomiske hobbyer. Der er også rig mulighed for at bruge tid på at klare opvask, sortere og eventuelt bruge spisebordet til kaffeaftaler eller hjemmearbejde. Lige meget hvad du bruger dit køkken til, er det vigtigt, at der er god belysning, så du kan gøre de ting, du gerne vil. Det kan være, du har brugt lang tid på at undersøge muligheder for god belysning, men endnu ikke har besluttet dig for noget? I det tilfælde kan du læse med her og få 3 ideer til forskellig belysning i dit køkken. Spots med led lys til dig, som behøver meget lys En belysningstype, som kan fungere til dig, der nyder at have en kraftig belysning, er spotlamper. Du kan undersøge spotlamper og overveje, om det er noget, der vil være godt til dit formål – det har blandt andet den fordel, at lyset giver en kraftig oplysning af et afgrænset område, for eksempel køkkenbordet. Online kan du finde

Parterapi - hvad er det26.9.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Parterapi er en form for psykoterapi, som er designet til at hjælpe par - giftige, samlevende, dem som dater, heteroseksuelle eller homoseksuelle - med at løse problemer og udfordringer i deres forhold. Terapien sigter mod at forbedre parrets kommunikation, problemhåndtering, forståelse og intimitet for at styrke deres bånd og forhold. Mange ser det som en proaktiv metode til at løse konflikter og at vokse sammen som et par og et udtryk for man vil hianden og vil finde løsninger trods udfordringer. Hvem kan få glæde af parterapi Selvom mange par kun opfordres til at gennemgå parterapi ved alvorlige konflikter, er det faktiskt nyttigt for ethvert par, som vil styrke deres forhold. Enhver, der ønsker at arbejde på forbedring af forholdets intimitet, kan drage nytte af en effektiv parterapi. Parterapi er ikke begrænset til at hjælpe par, som er i krise eller i stor konflikt. Den kan være til gavn for nyligt samboende par, der søger vejledning om, hvordan man integrerer forskellige livssti

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum