Soft funding behøver ikke være en hård proces

Del

Hvordan skaffer du finansiering til realisering af nye løsninger?

Har din virksomhed brug for at skaffe finansiering til realisering af nye løsninger, så deltag i dette arrangement onsdag den 1. november 2023

Arrangementet afholder på Gasværket, RoS Gallery, Vindeboder 1, 4000 Roskilde.

Du vil blive inspireret af aktører i samme situation og få indblik i en palette af danske og udenlandske støttemuligheder.

PROGRAM

9.00 Mætværk – mød nye mennesker over morgenmad
9.15 Velkomst
v/ Martin Thuesen, Corolab
9.25 EU’s støtteprogrammer for virksomheder
v/ Rasmus Mørk, Greater Copenhagen EU Office
9.35 Virksomhedscase med EU-støtte og Q&A
v/ Christoffer Greisen, Hybrid Greentech
9.50 Verdens største netværksplatform for SMV’er med internationale ambitioner
v/ Anders Højer, Enterprise Europe Network
10.00 Samarbejd med forskere og få adgang til laboratoriefaciliteter
v/ Jacob Aabroe, DTU Link
10.10 Innovationsfondens programmer
v/ Anette Høgh Sonnichsen, Innovationsfonden
10.20 Virksomhedscase med Innobooster og Q&A
v/ Peter Hartvig, Engii-SOFT
10.35 Mulighed for bilaterale møder med oplægsholderne af 10 minutters varighed
11.30 Arrangement slut

Link til tilmelding: Soft funding behøver ikke være en hård proces - Corolab

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Invitation til årets turismemøde i Halsnæs12.9.2023 12:54:13 CEST | Aktuelt

Kære turisme, outdoor og oplevelsesaktør Du/I inviteres hermed til at deltage i årets turismemøde i Halsnæs. Turismemødet har det formål, at udvikle Halsnæs til en destination, som besøgende og turister får lyst til at rejse til uden for sommersæsonen. Ved mødet håber vi, at du/I har lyst til at bidrage med jeres viden og erfaringer, så vi sammen øger samspillet mellem erhvervet, aktørerne og kommunen. Invitationen er bred til turisterhvervet i både i Auderød, Frederiksværk, Liseleje, Lynæs, Hundested, Melby, Torup og Ølsted, og kender du en som ikke har modtaget invitationen, så er du velkommen til at sende den videre. Vi sørger for lidt god forplejning undervejs. Tilmeld dig her: Invitation til årets turismemøde i Halsnæs | Halsnæs Kommune Erhvervsservice (nemtilmeld.dk) Se programmet her: Tidspunkt Program 08:30 - 08.55 Ankomst, registrering og morgenkaffe 09.00 - 09.15 Velkomst ved Annette Westh Formand for Udvalget Erhverv og Beskæftigelse, om Byrådets fokus på turismeudviklingen.

Godt turist-aktørmøde i Liseleje den 9. juni 2023.12.6.2023 16:02:14 CEST | Nyhed

Halsnæs Kommune havde inviteret turist-aktørerne i Liseleje til morgenmøde på Liseleje Badehotel. Programmet bød på en ny turismestrategi og inspiration til forretningsudvikling. Michael Thomsen (V) Byrådet og medlem af bestyrelsen i VisitNordsjælland, bød velkommen og fortalte bl.a. at; "Turisme har stor politisk bevågenhed i Halsnæs Kommune og der er et særligt fokus på, at styrke turismen". Derefter præsenterede Annette Sørensen, direktør i VisitNordsjælland, den nye Turismestrategi 2030 ”Fremdrift og balance i turismen” og hvordan den bliver fulgt op med konkrete handlingsplaner. Susanne Tvergaard fortalte om den digitale markedsføring i VisitNordsjælland, og hvorledes den sender gæsterne videre til turist-aktørernes egne websites. Derefter var der en bred drøftelse af de fysiske turistmagasiner "Dit Nordsjælland" på dansk og dens engelske version "Your North Sealand" som er meget efterspurgte blandt turisterne og gæsterne. Næste punkt var Erhvervshus Hovedstaden, ved Mette Pederse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum