TV 2 Danmark

TV 2 er klar med ny reality-satsning

Del

I TV 2s nyskabende adventure-realityprogram 'Flokken' kaster ti vidt forskellige danskere sig ud i deres livs eventyr. Kun ved at finde hinanden og holde sammen på flokken kan de sikre sig præmien på én million kroner.

Ti danskere har sagt ja til deres livs udfordring, uden at vide hvad de faktisk har kastet sig ud i. I et øde og ufremkommeligt bjergområde i Bulgarien bliver de spredt for alle vinde og skal i første omgang klare sig alene, mens de forsøger at finde resten af flokken. Kan de finde hinanden? Og kan de holde sammen?

I 'Flokken' er realityformatet vendt på hovedet. I stedet for at samle en gruppe mennesker, der langsomt bliver skilt fra hinanden, starter 'Flokken' med individerne, der skal finde sammen i fællesskabet. Det er kun ved at finde de andre deltagere og løfte hinanden i flok, at de sammen kan vinde den helt store gevinst.

Læs mere om 'Flokken' på TV 2s pressesite

Hver deltager bærer på en ukendt del af den samlede pengepræmie, og det er derfor afgørende, at de kommer så mange i mål sammen som muligt for at sikre den bedste chance for at vinde millionen.

- Vi vil gerne vise, at uanset hvem du er, er du afhængig af andre mennesker - om du vil det eller ej. Når du bliver efterladt i den barske og mennesketomme natur, betyder social status og baggrund utrolig lidt. Det handler kun om, hvordan du får gruppen til at arbejde mod et fælles mål. Og vi vil gerne vise, at alle kan og skal bidrage med noget, uanset hvad de synes om fællesskabet, siger TV 2s redaktør Anders Fuchs.

Blandt deltagerne er blandt andre en tidligere bankdirektør, en fitnessinstruktør, en ledelseskonsulent og en sygeplejerske. Fælles for dem alle er, at de ønsker at bryde med deres vante vaner og udfordre sig selv både fysisk og mentalt.

En hyldest af fællesskabet

I løbet af de 16 dage, de har til at nå frem til evakueringsstedet, står de alle over for deres individuelle udfordringer. Nogle er bange for mørket og for at være alene, mens andre har svært ved at slippe kontrollen og lade sig lede af andre. Men undervejs erfarer de også, at det kun er med hjælp fra de andre, at de kan overkomme de fysiske og mentale forhindringer.

- Under Corona blev danskernes fællesskabsfølelse for alvor sat på prøve. Vi skulle holde afstand. Men midt i isolationen blev det også tydeligt, at vi havde brug for hinanden. Med 'Flokken' vil vi netop hylde det forpligtende fællesskab - både når det er helt fantastisk, og når det er allersværest, siger Anders Fuchs.

Dansk reality

Ifølge redaktør Anders Fuchs har reality på TV 2 en vigtig public service-opgave: at starte en fælles samtale om vores relation til hinanden. Det er derfor også væsentligt, at TV 2 i samarbejde med de danske produktionsselskaber er med til at udvikle og flytte genren nye steder hen.

TV 2 har igennem flere år udviklet og sendt dansk reality i mange formater. 'Flokken' er det nyeste skud på stammen af originalt dansk reality og er skabt i samarbejde med produktionsselskabet Strong Production.

- Vi vil have seerne til at forholde sig til deres nære relationer og til de store dagsordner i samfundet. Og lige præcis det er realitygenren eminent til, siger Anders Fuchs og fortsætter:

- Vi har for nyligt sat det moderne mandeideal på dagsordenen med 'Bachelorette', vi diskuterer parforhold og det gode liv i 'Nybyggerne' og nedbryder fordomme mellem land og by i 'Landmand søger kærlighed'. Med 'Flokken' tror vi på, at vi igen kan starte en samtale om fællesskabets vigtighed og betydning. Og selvfølgelig give seerne en fantastisk tv-oplevelse, de kan dele med hinanden.

Læs mere om 'Flokken' på TV 2s pressesite (link til pressekit) og se med, når første afsnit får premiere på TV 2 Play og TV 2 mandag 9. oktober.

Nøgleord

Kontakter

Links

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

TV 2 går 'all in' på OL i Paris 202431.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Efter EM i fodbold og Tour de France bliver det tid til kronen på værket - verdens største sportsevent - de olympiske lege 2024. De finder sted i Paris fra 26. juli til 11. august. TV 2 dækker OL massivt og går all in på TV 2 Play, TV 2, TV 2 Sport og TV 2 Sport X samt på tv2.dk og på TV 2s digitale platforme. Camilla Martin, Stine Bjerre Mortensen og Morten Ankerdal er klar i studiet ved Eiffeltårnet i 'Byernes by', der bliver fast holdepunkt under transmissionerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye