HedeDanmark

HedeDanmark fordobler sin tilstedeværelse i Aarhus

Del

Fra november vil den naturfokuserede entreprenørvirksomhed HedeDanmark have to adresser i Aarhus, når nye lokaliteter på henholdsvis Vennemindevej i Elev og Agro Food Park ved Skejby tages i brug.

Billede af kontorbygning Agro Food Park 26
HedeDanmark flytter snart i nye lokaler i Aarhus - blandt andet i Agro Food Park 26. Agro Food Park

Fra 1. november vil HedeDanmark have to adresser i Aarhus frem for den nuværende ene i Hinnerup. Her flytter virksomheden, der beskæftiger sig med skovrejsning og drift, grøn pleje, landskabs- og anlægsprojekter samt cirkulær bioøkonomi, ind på to nye adresser i det nordlige Aarhus. 

På Vennemindevej i Elev vil HedeDanmarks nye driftscenter være hjemsted for virksomhedens mange driftsmedarbejdere i Aarhus-området. Adressen er en tidligere landbrugsejendom med tilhørende lagerhaller. 

Den anden lokation bliver kontorlokaler i Agro Food Park nær Skejby, der vil blive indrettet med kontorpladser og mødelokaler. 

Torben Friis Lange, adm. direktør i Hedeselskabet, der ejer HedeDanmark, er glad for, at virksomheden nu får to adresser i Aarhus. De to lokationer er nemlig målrettet hver sin funktion, siger han:

- På driftscentret på Vennemindevej får vi masser af pladser til det materiel, vi bruger til vores mange forskellige grønne plejeopgaver, samtidig med at vi får fine kontorer og mødelokaler, som bliver indrettet i den gamle hovedbygning. I Agro Food Park bliver vi en del af et stærkt fagligt fællesskab med andre landbrugs- og energiorganisationer. 

Det begyndte i Aarhus 

Faktisk har HedeDanmark og Aarhus en lang historie sammen. HedeDanmark er nemlig en del af Hedeselskabet, der blev grundlagt af E.M. Dalgas i netop Aarhus i 1866. Her havde organisationen til huse, inden man i 1907 flyttede hovedsædet til Viborg. Der er ingen planer om at flytte hovedkvarteret fra Viborg, men HedeDanmark er alligevel glade for at styrke tilstedeværelsen i byen, hvor det hele begyndte. 

HedeDanmark har omkring 900 medarbejdere, hvoraf knap 90 er tilknyttet Aarhus. 

Kontakter

Om HedeDanmark

HedeDanmark er landets største servicevirksomhed inden for det grønne felt. Alt, hvad vi foretager os, har naturen som omdrejningspunkt - uanset om vi bevæger os i landskabet, skoven, byen eller vandet.

Vores engagerede medarbejdere arbejder med skovdrift, naturgenopretning, klimasikring, cirkulær bioøkonomi, grøn pleje, vintersikring og en række andre områder. Alle dele har det til fælles, at vi gennem dem ønsker at øge biodiversitet, afbøde klimaforandringer og sikre genanvendelse af naturens ressourcer.

Vi er en del af Hedeselskabet, der har arbejdet med og i naturen siden 1866.