Det Elektroniske Band OMD (Orchestral Manoeuvres In The Dark) udgiver et nyt album til oktober og i den forbindelse tager de på tour, hvor de besøger den Den Grå Hal på lørdag 27. januar 2024

Del

Storbritanniens legendariske elektroniske pionerer, OMD, er tilbage med deres længe ventede album "Bauhaus Staircase" som er ude d. 27. oktober 2023.

OMD, der blev dannet i 1978, har været banebrydende inden for elektronisk musik og har skabt et utal af tidløse hits, herunder "Enola Gay," "Maid of Orleans" og "Electricity." Deres seneste album, "The Punishment Of Luxury," udgivet i 2017, blev mødt med enorm ros og cementerede bandets status som en af genrens vigtigste acts.

Andy McCluskey og Paul Humphreys, kernemedlemmerne af OMD, har meddelt, at "Bauhaus Staircase", traditionen tro, vil bestå af nyskabende elektronisk musik med en følelsesmæssig dybde, som kun OMD kan levere. Albummet forventes at byde på en blanding af elektroniske beats og raffinerede tekster, der vil tage lytterne med på en uforglemmelig musikalsk rejse. Andy McCluskey fortæller: ’’If Bauhaus Staircase is to be our last album, we’re going out with a strong statement.”

Hold øje med OMDs kommende album og sæt et stort kryds i kalenderen lørdag 27. januar 2024, når de indtager den Grå Hal med deres magiske live show.

 

Billetpriser: 380 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 22. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det finske metal-band, Blind Channel, spiller i Pumpehuset 22. april 202427.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Blind Channel er et finsk metal-band, hvis musik indeholder elementer fra nu-metal, alternative-rock og post- hardcore. Bandet blev dannet i 2013 og har siden da udgivet flere succesfulde singler og albums, som har fået millioner af streams. I 2021 repræsenterede de Finland i Eurovision Song Contest med sangen "Dark Side", som findes på deres seneste album ’’Lifestyles of the Sick & Dangerous’’ udgivet i 2022.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum