Ny lektiecafé på Hovedbiblioteket i Nykøbing

Del

I samarbejde med Røde Kors åbner Hovedbiblioteket i Nykøbing en ny lektiecafé for skolebørn.

Den nye lektiecafé henvender sig til alle børn i folkeskolealderen, der kan komme og få hjælp til deres lektier.

Lektiecaféen, der drives af frivillige fra Røde Kors, har åben hver mandag og torsdag fra kl. 14-17 på Hovedbiblioteket i Nykøbing, Aktivitetsrummet på 1. sal.

Udover lektiecaféen målrettet skolebørn, tilbyder biblioteket også lektiecafé for unge og voksne. Læs mere om bibliotekets forskellige lektiehjælps-tilbud på guldbib.dk.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune satser på international kultur og turisme: Afsætter midler til tre ’Art Barns’ på Lolland og Falster30.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommunes Byråd tager et stort skridt i retning af at gøre Lolland-Falster til en international kunstdestination ved at bevilge 1.050.000 kr. til den nye museumsinstitution Art Barns samt afsætte 19 mio. kr. i budgetforhandlingerne 2025-2028. Art Barns vil bringe verdensstjerner inden for samtidskunsten til Lolland og Falster og give nyt liv til øernes unikke kulturhistoriske bygningsarv med en permanent samling af kunstværker i helt store formater. Med støtten er de første tre projekter i Guldborgsund Kommune på vej til at blive en realitet, og organisationen bag skal have den nødvendige restfinansiering på plads inden årets udgang med hjælp fra staten og fonde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye