Vejdirektoratet

Broen over Sallinge Å får ny isolering

Del

Søndag den 17. september går Vejdirektoratet i gang med arbejdet med at forlænge levetiden på den bro, der fører Svendborgmotorvejen over Sallinge Å ved Ringe.

Broen, der fører Svendborgmotorvejen over Sallinge Å ved Ringe, er opført i 1964 og blev i 2006 udvidet for at gøre plads til fra- og tilkørselsramperne. Nu skal den oprindelige bro under kørebanerne have lavet ny fugtisolering, da den nuværende isolering har udtjent sin levetid.

Derfor går Vejdirektoratet om aftenen søndag den 17. september i gang med at udskifte fugtisoleringen på broen. Arbejdet kommer til at vare til november.

Information til trafikanterne

Motorvejsstrækningen vil i forbindelse med arbejdet blive delvist spærret. Der vil være et spor åbent i hver retning, og hastigheden bliver sænket til 50 km/t.

Derfor må der særligt i de mest trafikerede perioder forventes forlænget rejsetid på strækningen. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Sådan kører du sikkert forbi et vejarbejde

  • Koncentrer dig om din kørsel
  • Vær opmærksom på ændringer på vejen
  • Respekter hastighedsgrænsen
  • Hold afstand til forankørende
  • Hold din vognbane frem til flettepunktet
  • Vær opmærksom på udrykningskøretøjer

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum