Krüger A/S

Rent vand ad libitum til indvielsen af Kristrup Vandværk

Del

Lørdag d. 9. september kunne Kristrup Vandværk indvie deres nye og moderne vandværk. Borgmester Torben Hansen klippede et vandrør foran de mange forbrugere og nabovandværker, der var mødt op.

Lørdag d. 9. september kunne Kristrup Vandværk indvie deres nye og moderne vandværk. Borgmester Torben Hansen klippede et vandrør foran de mange forbrugere og nabovandværker, der var mødt op. 

På Asser Rigs Vej ligger nu et spritnyt og moderne vandværk, som forsyner de mange forbrugere med rent vand. Vandværket blev indviet i lørdags, hvor rigtig mange mennesker var mødt op for at få et indblik i det nye vandværk. 

Formand for Kristrup Vandværk Jens-Erik Thomsen startede dagen med at byde velkommen, hvorefter Borgmester Torben Hansen (A) klippede et vandrør over som symbol på indvielsen. 

Derefter kunne de fremmødte smage på det rene vand eller gå om bord i andre gode drikkevarer og pølsevognen.  

Smart koncept gør det nemt at bygge nyt vandværk

Det nye vandværk er bygget efter Krügers Vandværkskoncept, hvor vi i tæt samarbejde med Kristrup Vandværk har stået for myndighedsansøgninger, procesdesign og -garanti, layout, tegninger, udbud af enterpriser, ligesom vi har leveret nøglekomponenterne. 

Formand for Kristrup Vandværk Jens-Erik Thomsen udtrykte stolthed og tilfredshed med det vandværk, vi har leveret, ligesom han roste samarbejdet med Krüger. Fra Krügers side er vi også stolte over det færdige resultat, som er opnået i et tæt samarbejde. 

Højeffektive filtre

Krüger har været rådgiver på projektet, og har også leveret bl.a. vores højeffektive Filtraflo filter og teknologien FiltrafloNIT, der hurtigt og stabilt fjerner ammonium og mangan i vandet. Vi glæder os over at have leveret et vandværk som et lukket system, hvor vi har haft stort fokus på hygiejne, service, energioptimering og vedligehold. Derudover er vandværket forberedt til at kunne udvides til dobbelt kapacitet, hvis man på et tidspunkt vælger at lukke det eksisterende vandværk

Med det nye vandværk samler Kristrup Vandværk deres aktiviteter på samme matrikel. Vandværket forsyner 1.810 forsyningsenheder med ca. 150.000 m3 vand om året.

Overordnet tidslinje

  • Projektet startede i september 2022.
  • Efterår 2022: Bygge- og anlægsarbejderne startede 
  • Forår 2023 var alle de store komponenter er kommet på plads i bygningen
  • Maj 2023 var rørarbejdet stort set færdigt
  • August 2023 var anlægget færdigmonteret
  • September 2023 kunne vi indvie det færdige vandværk 

Se flere detaljer om, hvordan arbejdet skred frem på Kristrup Vandværks hjemmeside

For flere oplysninger om projektet

Jan Østergaard Nielsen
Salgsingeniør
+45 60238560
jan@kruger.dk 

Nøgleord

Billeder

Om Krüger

Krüger A/S er en internationalt orienteret miljøvirksomhed med speciale i bæredygtig vandbehandling. Vi arbejder som rådgivere, entreprenører og leverandører af teknisk udstyr inden for drikkevand, procesvand og spildevand og bidrager herigennem sammen med vores kunder til at bevare, udvikle og genvinde ressourcer, som er afgørende for menneskers liv. Mange af vores løsninger er patenterede teknologier udviklet i tæt samarbejde med forsyninger og universiteter. 

Krüger er et datterselskab i Veolia Water Technologies, en del af den verdensomspændende Veolia-koncern med mere end 180.000 medarbejdere. Veolia leverer løsninger indenfor Vand, Energi og Genanvendelse, og arbejder målrettet på at genvinde, genanvende og bevare verdens ressourcer.

Følg pressemeddelelser fra Krüger A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krüger A/S

Indvielse af Thorsbro Vandværk med storstilet blødgøringsprojekt18.3.2024 11:33:53 CET | Pressemeddelelse

Et af Danmarks største vandværker, Thorsbro Vandværk, blev indviet d. 15. marts 2024. Krüger Veolia har stået for at implementere blødgøringen i en skala, der ikke er set før i Danmark. Værket ved Thorsbro producerer snart 1000 m³/blødgjort vand i timen til 200.000 kunder i hovedstadsområdet i et projekt, der er blevet realiseret i et storstilet samarbejde med HOFOR og flere rådgivere.

VUDP-projekt vil reducere lattergas fra renseanlæg med 50% med helstøbt AI styring21.2.2024 09:56:46 CET | Pressemeddelelse

Ganske unikt er otte forsyninger på tværs af Danmark gået sammen om at løse en af de helt store klimaudfordringer i branchen: lattergas fra renseanlæg. Den viden og data, der indsamles i dette projekt, vil udgøre et kæmpe bidrag på området. Projektet udvikler desuden en ny helstøbt styring til minimering af lattergas, demonstrerer den i fuldskala på 8 renseanlæg og dokumenterer effekten. Produktet er skalerbart og kan meget nemt implementeres på andre anlæg i Danmark og i udlandet.

Svaneke Bryghus implementerer endnu et bæredygtigt initiativ: Omdanner bryggeri spildevand til grøn energi1.2.2024 09:08:29 CET | Nyhed

Svaneke Bryghus har taget et proaktivt skridt for at løse udfordringerne omkring det forhøjede svovlbrinteindhold i Svanekes kloakker. Efter Bornholms Regionskommunes mistanke om at spildevandet fra bryggeriet kunne være årsagen, har Svaneke Bryghus i samarbejde med miljøvirksomheden Krüger og Bornholms Bioenergi udviklet en innovativ og miljøvenlig løsning til behandling af procesvandspildevandet fra ølbrygning og tapning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye