Mentech A/S

Mentech indgår aftale med Dreame

Del

Mentech er en af landets førende autoriserede elektronikserviceudbyder i Norden. De er et servicested, hvor der kun bliver lavet elektronik af uddannede teknikere. De har nu indgået en aftale med det kinesiske firma Dreame, der specialiserer sig i salg af robotstøvsugere. Mentech er nu officielt autoriseret i Dreame mærket og aftalen starter fra den 1. oktober.  

Dreame støvsugere pressebillede
Dreame støvsugere

Ny autorisation

Mentech er nu autoriseret i det kinesiske mærke Dreame, som er stor producent af robotstøvsugere.  Denne autorisation betyder, at Mentech nu kan tilbyde deres kunder, at reparere og yde service på deres robotstøvsugere.  Dette er et marked, som Mentech udtrykker spænding over at udvide sig på.

Mentech tilføjer ny kategori  

Med denne autorisation i hus for Mentech betyder det nu, at Mentech er et af de største multi-branded autoriseret servicecentre.  Mentech kommer til at servicere og reparere Dreame produkter både inden for garantiperioden og udenfor garantiperioden.

Dreame

Den kinesiske producent af blandt andet robotstøvsugere blev skabt i 2017. Producenten har som et af deres mål at gøre det nemmere for deres kunder at klare hverdagen.  Det handler om at gøre livskvaliteten bedre. Dreame fokuserer på high-end rengørings enheder med astrodynamiske teknologier.

Samarbejde mellem Mentech og Dreame

Mentech udtrykker deres glæde ved det nye samarbejde, og de fortæller, at de er glade for den nye og spændende aftale. Samarbejdet lover at introducere Mentech til en ny kundegruppe gennem udvidelse af et spændende produktsortiment.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech Glostrup facade 3
Mentech Glostrup facade 3
Download
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Download
Börsen sustainability cases top 50 2023
Börsen sustainability cases top 50 2023
Download
Dreame produkter
Dreame produkter
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech blir auktoriserad Gorenje Group Nordic A/S-partner7.3.2024 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Mentech och Gorenje Group Nordic A/S, med varumärken som ASKO, Gorenje och Hisense, har påbörjat ett enormt och exklusivt samarbete. Gorenje Group Nordic A/S, känt för att tillverka högkvalitativa hushållsapparater med lättförståelig teknologi, har valt Mentech, som har många auktoriserade servicecenter, att reparera deras produkter. Mentech och Gorenje Group Nordic A/S ser båda fram emot detta nya samarbete med stor entusiasm.

Mentech blir autorisert Gorenje Group Nordic A/S-partner7.3.2024 12:00:00 CET | pressemelding

Mentech og Gorenje Group Nordic A/S, med merker som ASKO, Gorenje og Hisense, har startet et stort og eksklusivt samarbeid. Gorenje Group Nordic A/S, kjent for å lage høykvalitets husholdningsapparater med lettforståelig teknologi, har valgt Mentech, som har mange autoriserte serviceverksteder, til å reparere deres produkter. Mentech og Gorenje Group Nordic A/S ser begge frem til dette nye samarbeidet med stor entusiasme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye