Mentech A/S

Mentech indgår aftale med Dreame

Del

Mentech er en af landets førende autoriserede elektronikserviceudbyder i Norden. De er et servicested, hvor der kun bliver lavet elektronik af uddannede teknikere. De har nu indgået en aftale med det kinesiske firma Dreame, der specialiserer sig i salg af robotstøvsugere. Mentech er nu officielt autoriseret i Dreame mærket og aftalen starter fra den 1. oktober.  

Dreame støvsugere pressebillede
Dreame støvsugere

Ny autorisation

Mentech er nu autoriseret i det kinesiske mærke Dreame, som er stor producent af robotstøvsugere.  Denne autorisation betyder, at Mentech nu kan tilbyde deres kunder, at reparere og yde service på deres robotstøvsugere.  Dette er et marked, som Mentech udtrykker spænding over at udvide sig på.

Mentech tilføjer ny kategori  

Med denne autorisation i hus for Mentech betyder det nu, at Mentech er et af de største multi-branded autoriseret servicecentre.  Mentech kommer til at servicere og reparere Dreame produkter både inden for garantiperioden og udenfor garantiperioden.

Dreame

Den kinesiske producent af blandt andet robotstøvsugere blev skabt i 2017. Producenten har som et af deres mål at gøre det nemmere for deres kunder at klare hverdagen.  Det handler om at gøre livskvaliteten bedre. Dreame fokuserer på high-end rengørings enheder med astrodynamiske teknologier.

Samarbejde mellem Mentech og Dreame

Mentech udtrykker deres glæde ved det nye samarbejde, og de fortæller, at de er glade for den nye og spændende aftale. Samarbejdet lover at introducere Mentech til en ny kundegruppe gennem udvidelse af et spændende produktsortiment.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech Glostrup facade 3
Mentech Glostrup facade 3
Download
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Mentech front staff, smiling, in Mentech Glostrup
Download
Börsen sustainability cases top 50 2023
Börsen sustainability cases top 50 2023
Download
Dreame produkter
Dreame produkter
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye