EventyrCykler ApS og Bike & Co indgår nyt partnerskab

Del

EventyrCykler ApS, en virksomhed, der specialiserer sig i ladcykler, er glade for at kunne meddele et nyt samarbejde med Bike & Co. Dette partnerskab vil gøre det muligt for Bike & Co's over 70 butikker i Danmark at tilbyde EventyrCyklers ladcykler til deres kundebase.

To stærke aktører mødes

Dette samarbejde er et udtryk for en kombination af kompetencer og ekspertise fra begge virksomheder. EventyrCykler, etableret i 2020, har haft fokus på at møde behovene for praktisk og bæredygtig transport i danske familier. Bike & Co, med deres mange års erfaring og landsdækkende netværk af butikker, er kendt for deres faglige indsigt og dygtighed.

"Ved at kombinere vores ladcykler med Bike & Co's landsdækkende netværk, arbejder vi sammen om at give danskerne endnu flere transportmuligheder," udtaler Jannick Skytte, CEO hos EventyrCykler ApS. "Dette vil gøre det lettere for forbrugerne at finde en miljøvenlig løsning på deres transportbehov."

Mere end bare transportmidler

EventyrCykler repræsenterer ikke kun et fysisk produkt men også en måde at leve på og en vision for et mere bæredygtigt Danmark. "Vi ser dette samarbejde som en fantastisk chance for at nå ud til en bredere dansk publikum og opmuntre til en mere bæredygtig hverdag," tilføjer Jannick Skytte.

Bike & Co er også entusiastiske over det nye samarbejde. "Vi er glade for at kunne tilføje EventyrCyklers ladcykler til vores sortiment. Dette samarbejde styrker vores rolle som en indkøbsforening, der tilbyder et omfattende og kvalitetsrigt udvalg," siger Jens Leth, direktør for Bike & Co.

For mere information om EventyrCykler og deres sortiment, besøg www.eventyrcykler.dk. For at finde din nærmeste Bike & Co butik, besøg www.bikeandco.dk.

Kontakter

Billeder

Om EventyrCykler ApS

EventyrCykler er en ung virksomhed etableret i 2020, der specialiserer sig i produktion og salg af ladcykler. Virksomheden har et konstant fokus på kvalitet og bæredygtighed og har etableret sig på det danske marked som en troværdig leverandør af ladcykler.

Om Bike & Co

Bike & Co blev etableret i 1977 og har mere end 70 butikker over hele Danmark. Med et konstant fokus på kvalitet og faglighed tilbyder de et bredt udvalg af cykler og cykeltilbehør.

Følg pressemeddelelser fra EventyrCykler ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EventyrCykler ApS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye