Vejdirektoratet

Nyt vejarbejde på vej til Helsingørmotorvejen

Del

Denne gang er det Helsingørmotorvejens nordgående spor, der skal have udskiftet den gamle asfalt. Arbejdet finder sted i aften- og nattetimerne fra lørdag 16. september til onsdag 27. september.

Der venter en bedre køreoplevelse for trafikanter på Helsingørmotorvejen. Foto: Vejdirektoratet
Der venter en bedre køreoplevelse for trafikanter på Helsingørmotorvejen. Foto: Vejdirektoratet

Vejdirektoratet har netop afsluttet arbejdet med at lægge ny asfalt på Helsingørmotorvejen i det indadgående spor mod København, og nu er turen kommet til asfalten på den anden side af midterautoværnet.

Fra lørdag 16. september og frem til onsdag 27. september vil der derfor blive udført vejarbejde på Helsingørmotorvejens udadgående spor fra København og Motorring 3 i retning mod Helsingør. Mere nøjagtigt finder arbejdet sted ved Lyngby og Jægersborg.

Sådan foregår arbejdet

Vejdirektoratets entreprenør indleder arbejdet med at affræse den gamle belægning, så de får adgang til den underlæggende belægning, der skal repareres. Herefter udlægger de det nye slidlag.

De slutter af med at lægge nye vejstriber på kørebanen.

Information til trafikanterne

Som følge af arbejdet bliver Helsingørmotorvejen spærret ved Brogårdsvej og Motorring 3 ved Jægersborg. Spærringerne sker dog ikke samtidig.

En række fra- og tilkørselsramper vil ligeledes blive spærret, når der arbejdes på de spor af Helsingørmotorvejen, der kommer fra København. Dette gælder fra- og tilkørsel 6 mod Jægersborg Station, fra- og tilkørsel 7 mod Jægersborgvej samt frakørselsrampe 16 mod Klampenborgvej.

Hver gang der bliver foretaget en spærring, sørger Vejdirektoratet for, at der også er en omkørselsrute, og at denne vil blive skiltet med på stedet.

På den tværgående Jægersborgvej vil der blive spærret for kørende lokaltrafik. Dette vil også påvirke trafikken fra nord ad frakørsel 17 mod Jægersborgvej, hvor venstresving mod øst – Jægersborg – ikke vil være mulig.

På Jægersborgvej vil der desuden blive slukket for signalreguleringen ved motorvejsramperne, hvorfor særligt cyklister og fodgængere bør være ekstra opmærksomme ved krydsning af vej og ramper.

Vejarbejderne er i gang mellem kl. 21.00 og 5.00, så de er til mindst mulig gene for trafikanterne. Dog er det forventningen, at der ikke vil blive arbejdet hen over nætterne i weekenden 22.-25. september.

I de perioder, hvor der ikke bliver udført arbejde, er der åbent for trafik i fuldt omfang. Trafikanter kan dog blive nødt til at køre på fræset eller ikke-afstribet overflade.

Da arbejdet er vejrafhængigt, kan det ske, at det må udskydes som følge af vejrforhold.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte påføre naboer og trafikanter.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs også ”Helsingørmotorvejen får ny asfalt ved Lyngby”

Læs mere på Trafikinfo.dk

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye