GF Forsikring

Felix gav high-five til landsholdet

Del

Højby: Felix fra Højby ved Odense fik sit livs oplevelse, da han gik på banen sammen med spillerne til landskampen mod San Marino i Parken. Oplevelsen havde han vundet i en konkurrence, som GF Forsikring i samarbejde med DBU stod for.

Felix fra Højby ved Odense måtte knibe sig selv i fingeren for lige at mærke, at det ikke var en drøm, da han var indløbsdreng til landskampen mellem Danmark og San Marino i Parken. (Foto: Mor Pia)
Felix fra Højby ved Odense måtte knibe sig selv i fingeren for lige at mærke, at det ikke var en drøm, da han var indløbsdreng til landskampen mellem Danmark og San Marino i Parken. (Foto: Mor Pia) Pia

Hvilken 7-årig dreng drømmer ikke om at give high-five til fodboldspillerne på det danske herrelandshold? Den drøm gik i opfyldelse for Felix fra Højby, da han var indløbsdreng til landskampen i Parken mod San Marino. 

- Jeg havde virkelig mange sommerfugle i maven inden kampen.  I spillertunnellen råbte en af de spillerne: “Nu skal vi være klar drenge, vi ved godt, vi kan vinde”. Jeg sagde “God kamp” til dem, og de svarede “Tak”. Derefter gav jeg high-five til et par stykker af dem. Det var en stor oplevelse, fortæller Felix. 

Felix gik ind i dansk trøje med en spiller fra San Marino. 

Som en drøm
Felix’s mor, Pia, fortæller, at det var en kæmpe oplevelse for hendes søn at løbe på banen side om side med de berømte fodboldspillere.

- Felix fortalte, at det var som en drøm for ham – og at han måtte knibe sig selv i fingeren for lige at mærke, at det ikke var en drøm. Han syntes, det var rigtig sjovt at være indløbsbarn - og da han efterfølgende kom op på tribunen for at se kampen, var han meget stolt og glad, siger hun. 

Drømmer om at blive fodboldspiller
Felix spiller selv fodbold i Højby S&G i Odense, og han drømmer om selv at blive professionel fodboldspiller som voksen. Og noget kunne tyde på, at han er godt på vej, han havde nemlig inden kampen tippet på resultatet 4-0 til Danmark, der som bekendt blev kampens resultat.

GF Forsikring og Dansk Boldspil Union (DBU) indgik i 2022 et partnerskab, der blandt andet har til formål at skabe et godt miljø for de danske fodboldfans. Som en del af aftalen deltager GF Forsikring aktivt i nogle af de oplevelser, DBU giver de danske fodboldfans – Felix’s oplevelse som indløbsbarn er et eksempel på det. 

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra GF Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GF Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye