Tilskud til grøn omstilling i din virksomhed

Del

Få hjælp til den grønne omstilling i din virksomhed ved at søge om tilskud via Virksomhedsprogrammet.

SMV:Grøn 2.0
Har din virksomhed brug for nye investeringer eller rådgivning på vejen mod grøn omstilling og cirkulær økonomi? SMV:Grøn er en voucherordning, hvor din virksomhed kan søge om tilskud til investeringer, rådgivning eller en kombination heraf – med det formål at komme videre på den grønne rejse – fx ved at skabe værdi ved at reducere ressourceforbrug og affaldsmængder.  Se mere via SMV:Grøn - De otte vouchers | Virksomhedsprogrammet

SMV:Grønne Kompetencer
Bliv klædt på til at lykkes med grøn omstilling. SMV:Grønne Kompetencer er for dig, der har brug for nye kompetencer, viden og færdigheder for at komme i gang med den grønne omstilling. Måske er din virksomhed allerede i gang, men usikker på EU-krav? Måske er det noget andet, der fylder?

Med en voucher kan din virksomhed få støtte til enten et skræddersyet kompetenceforløb eller deltagelse i et kursus inden for grøn omstilling. Se mere om dine muligheder her: SMV:Grønne Kompetencer | Virksomhedsprogrammet

Spørg erhvervskonsulenterne i Halsnæs Kommune

Kontakt de lokale erhvervskonsulenter i Halsnæs Kommune, hvis du har spørgsmål: Erhvervsrådgivning i Halsnæs Kommune (halsnaes.dk)

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye