Tilskud til grøn omstilling i din virksomhed

Del

Få hjælp til den grønne omstilling i din virksomhed ved at søge om tilskud via Virksomhedsprogrammet.

SMV:Grøn 2.0
Har din virksomhed brug for nye investeringer eller rådgivning på vejen mod grøn omstilling og cirkulær økonomi? SMV:Grøn er en voucherordning, hvor din virksomhed kan søge om tilskud til investeringer, rådgivning eller en kombination heraf – med det formål at komme videre på den grønne rejse – fx ved at skabe værdi ved at reducere ressourceforbrug og affaldsmængder.  Se mere via SMV:Grøn - De otte vouchers | Virksomhedsprogrammet

SMV:Grønne Kompetencer
Bliv klædt på til at lykkes med grøn omstilling. SMV:Grønne Kompetencer er for dig, der har brug for nye kompetencer, viden og færdigheder for at komme i gang med den grønne omstilling. Måske er din virksomhed allerede i gang, men usikker på EU-krav? Måske er det noget andet, der fylder?

Med en voucher kan din virksomhed få støtte til enten et skræddersyet kompetenceforløb eller deltagelse i et kursus inden for grøn omstilling. Se mere om dine muligheder her: SMV:Grønne Kompetencer | Virksomhedsprogrammet

Spørg erhvervskonsulenterne i Halsnæs Kommune

Kontakt de lokale erhvervskonsulenter i Halsnæs Kommune, hvis du har spørgsmål: Erhvervsrådgivning i Halsnæs Kommune (halsnaes.dk)

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Invitation til årets turismemøde i Halsnæs12.9.2023 12:54:13 CEST | Aktuelt

Kære turisme, outdoor og oplevelsesaktør Du/I inviteres hermed til at deltage i årets turismemøde i Halsnæs. Turismemødet har det formål, at udvikle Halsnæs til en destination, som besøgende og turister får lyst til at rejse til uden for sommersæsonen. Ved mødet håber vi, at du/I har lyst til at bidrage med jeres viden og erfaringer, så vi sammen øger samspillet mellem erhvervet, aktørerne og kommunen. Invitationen er bred til turisterhvervet i både i Auderød, Frederiksværk, Liseleje, Lynæs, Hundested, Melby, Torup og Ølsted, og kender du en som ikke har modtaget invitationen, så er du velkommen til at sende den videre. Vi sørger for lidt god forplejning undervejs. Tilmeld dig her: Invitation til årets turismemøde i Halsnæs | Halsnæs Kommune Erhvervsservice (nemtilmeld.dk) Se programmet her: Tidspunkt Program 08:30 - 08.55 Ankomst, registrering og morgenkaffe 09.00 - 09.15 Velkomst ved Annette Westh Formand for Udvalget Erhverv og Beskæftigelse, om Byrådets fokus på turismeudviklingen.

Godt turist-aktørmøde i Liseleje den 9. juni 2023.12.6.2023 16:02:14 CEST | Nyhed

Halsnæs Kommune havde inviteret turist-aktørerne i Liseleje til morgenmøde på Liseleje Badehotel. Programmet bød på en ny turismestrategi og inspiration til forretningsudvikling. Michael Thomsen (V) Byrådet og medlem af bestyrelsen i VisitNordsjælland, bød velkommen og fortalte bl.a. at; "Turisme har stor politisk bevågenhed i Halsnæs Kommune og der er et særligt fokus på, at styrke turismen". Derefter præsenterede Annette Sørensen, direktør i VisitNordsjælland, den nye Turismestrategi 2030 ”Fremdrift og balance i turismen” og hvordan den bliver fulgt op med konkrete handlingsplaner. Susanne Tvergaard fortalte om den digitale markedsføring i VisitNordsjælland, og hvorledes den sender gæsterne videre til turist-aktørernes egne websites. Derefter var der en bred drøftelse af de fysiske turistmagasiner "Dit Nordsjælland" på dansk og dens engelske version "Your North Sealand" som er meget efterspurgte blandt turisterne og gæsterne. Næste punkt var Erhvervshus Hovedstaden, ved Mette Pederse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum