Trioworld Nyborg indgår aftale med Better Energy om køb af vedvarende energi

Del

Med en ti-årig elkøbsaftale bidrager Trioworld Nyborg til opførelsen af en ny Better Energy solcellepark på Lolland. Aftalen er et vigtigt element i Trioworlds fokus på bæredygtighed, og samtidig er den med til at løfte mængden af vedvarende energi på det danske elnet.

Elkøbsaftalen, en Power Purchase Agreement (PPA), vil dække en trejdedel af det årlige strømforbrug for Trioworld Nyborg og lyder på 7,5 GWh pr år.

Et skridt tættere på bæredygtig produktion

Trioworld Nyborg er en del af Trioworlds Industrial Film division. Divisionen producerer plast emballering til industrivirksomheder inden for petrokemi, byggeri, gartneri, skovbrug, mv. Udover at producere emballagefilm har Trioworld Nyborg også faciliteter til recirkulering af plast. Det giver virksomheden en stabil kilde til værdifulde råmaterialer, der er afgørende for dens overordnede strategi: at vise vejen til cirkulære plastløsninger.

Ved at indgå en PPA med Better Energy dækkes en stor del af Trioworld Nyborgs årlige energiforbrug af vedvarende energi. Reduktionen af udledningerne fra produktionen i Danmark hjælper Trioworld med at komme tættere på at opfylde sin målsætning om at blive Net-zero i 2050.

"Trioworld Nyborg er en vigtig del af vores Industrial Film division, som gør os i stand til at levere plastløsninger med genavendte materialer til kunder på tværs af sektorer," siger Carsten Valentin, President for Industrial Film divisionen hos Trioworld. ”Derfor er det en milepæl, at en stor del af den strøm, Trioworld Nyborg indkøber er grøn, og det bliver den gennem PPA’en med Better Energy."

Ny grøn strøm til det danske elnet

Trioworld Nyborg har, sammen med flere andre virksomheder på tværs af forskellige sektorer, bidraget til, at en 55 hektar stor solcellepark placeret tæt på Hoby i Lolland Kommune nu producerer vedvarende energi. Solcelleparken forventes at producere strøm 70 GWh svarende til cirka 43.000 danskeres elforbrug.

“Vi er stolte over at byde Trioworld Nyborg velkommen som Better Energy-partner. Deres engagement er medvirkende til at levere en betydelig mængde ny grøn energiproduktion,” siger Mikkel Thorup, direktør for elkøbsaftaler hos Better Energy. ”Vi ser flere og flere organisationer med betydelige produktionsaktiviteter indgå i samarbejder med Better Energy omkring PPA'er for på den måde at dække store del af deres energiforbrug med additionel grøn energi. Trioworld Nyborg’s valg har direkte betydning for mængden af ny vedvarende energi i det danske elnet.”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Better Energy

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Better Energy

Årsrapport 2023 – Better Energy mere end fordoblede grøn energiproduktion i 202325.4.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Better Energy offentliggjorde i dag sin årsrapport for 2023, der beretter om solid fremgang og stærke forretningsmæssige milepæle i et år med investeringer og strategisk eksekvering. Virksomheden øgede produktionen af vedvarende energi, udvidede sine porteføljer af vedvarende energiparker og inkluderede flere parker i sine tre joint venture-partnerskaber. I 2024 forudser Better Energy en stigning i forretningsaktiviteterne, hvilket afspejles i øgede forventninger til året.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye