Brintbranchen

YAAI Green Energy melder sig ind i Brintbranchen

Del

Det seneste skud på Bliss Anand Groups stamme, startup-virksomheden YAAI Green Energy c/o Brdr. Christensens, har meldt sig ind i den danske hovedorganisation for brint og Power-to-X, Brintbranchen.

Det er YAAI Green Energys mission at bidrage til en grønnere verden for de kommende generationer og selskabet udvikler og producerer elektrolyseteknologi som del af denne mission. Med en placering i Danmark er YAAI Green Energy nu klar til at opskalere deres produktion og levere deres elektrolyseteknologi til de europæiske markeder.

Brintbranchens direktør, Tejs Laustsen Jensen, glæder sig over at kunne byde velkommen til YAAI Green Energy i medlemskredsen:

”Vi er rigtigt glade for, at YAAI Green Energy har valgt at melde sig ind i Brintbranchen. YAAI Green Energy er langt fremme i udviklingen af elektrolyseteknologi, og deres løsninger skaber både klimaresultater og forretningsmuligheder. Jeg glæder mig til at samarbejde med YAAI Green Energy.”

Repræsentant for YAAI Green Energy, Yuvraj Anand, Chief Executive Officer hos Brdr. Christensens ApS udtaler:

“Hos YAAI Green Energy c/o Brdr. Christensens ApS mener vi, at hvis der er en fremtid, skal den være grøn. Derfor stræber vi efter at bidrage effektivt til en grøn fremtid ved produktion af elektrolyseteknologi til grøn brintproduktion. Vi er glade og stolte over at blive en del af Brintbranchen – en organisation i front på den bæredygtige omstilling, der skal drive den økonomiske vækst uden skadelige emissioner.”

Kontakter

Brintbranchen

Brintbranchen er hovedorganisationen for brint og PtX i Danmark, og varetager interesserne af over 30 medlemmer, som alle arbejder med brint, Power-to-X, brændselsceller, metanol, elektrolyse, electrofuels og andre brintløsninger.

Brintbranchen ser brint som nøglen til at gøre Danmark og verden uafhængig af fossilt brændstof. Vi er aktive i alle led af værdikæden – fra forskning og udvikling til industriprojekter i storskala.

Brintbranchen skaber de bedst mulige rammer for forskning, udvikling, produktion og eksport af branchens teknologier og produkter, og arbejder for, at Danmark udmønter sit potentiale til at blive et forgængerland på brint og Power-to-X-teknologi til gavn for klima, beskæftigelse og eksport.

Følg pressemeddelelser fra Brintbranchen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Brintbranchen

Finanslovens grønne visioner skal konkretiseres31.8.2023 14:08:53 CEST | Pressemeddelelse

Regeringen har netop præsenteret et finanslovsudspil, der indeholder mange gode takter, som nu skal konkretiseres i de kommende forhandlinger. Penge til omstilling af den tunge vejtransport, ny grøn ramme og en styrkelse af udenrigstjenesten er alle positive initiativer. Men hvis Danmark skal holde vores grønne førerposition på brint- og Power-to-X, er det nødvendigt med langt mere konkret handling og industriel udvikling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum