Medaljeregn over Danmark ved EuroSkills 2023

Del

Med fem sølvmedaljer og tre bronze har Danmark opnået det bedste resultat nogensinde for SkillsLandsholdet. Dertil kommer seks Medallions for Excellence, til deltagere der udmærker sig udenfor podiet.

Med fem sølvmedaljer og tre bronze har Danmark opnået det bedste resultat nogensinde for SkillsLandsholdet. Dertil kommer seks Medallions for Excellence, til deltagere der udmærker sig udenfor podiet.

Medaljerne regnede ned over danske Skillslandshold ved afslutningsceremonien til EuroSkills 2023 i Gdansk. De 21 dygtige danske fagatleter lod sig tiljuble på Polsat Plus Arena, og høstede ikke mindre end fem sølvmedaljer, tre bronzemedaljer og seks Medallions for Excellence.
Skillslandsholdet kommer altså hjem 8 medaljer og seks udmærkelser, hvilket gør dem til det absolut mest vindende landshold nogensinde i dansk Skills-historie.

-Det er et helt fantastisk flot resultat - vi har aldrig før fået så mange medaljer med hjem fra en international konkurrence. Jeg er så stolt af vores ekstremt dygtige landshold, der har knoklet i måneder og år for det her resultat, siger formand for SkillsDenmark Søren Heisel.

-Det er overvældende, at landsholdet har gjort det så godt. Årets landshold er en fantastisk dygtig gruppe unge mennesker, der virkelig fortjener denne hyldest. Det er en fremragende optakt til EuroSkills i 2025, hvor vi selv skal være værter. Nu går arbejdet i gang for at få endnu flere medaljer på hjemmebane, siger næstformand Michael Boas Pedersen.

Samlet set kom Danmark på en flot 7. plads. ud af de i alt 32 lande, der deltog i EuroSkills 2023.

Se vedhæftede link for fotos fra hele mesterskabet. Alle fotos er til fri afbenyttelse. 

Læs mere på skillsdenmark.dk

Ønskes yderligere information kontakt venligst Rudi Raahauge Damkjær, kommunikationschef i SkillsDenmark på mobil: +45 2092-3464.

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra SkillsDenmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SkillsDenmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum