Integrationsprisen 2023 hædrer I Tråd Med Verden

Del

Furesø Integrationsråd uddeler Integrationsprisen 2023 til den socialøkonomiske virksomhed I Tråd Med Verden.

På trods af regn og skyer deltog mange besøgende i Integrationsrådets årlige festdag, Farverige Furesø, som hylder mangfoldigheden i kommunen. I år blev Farverige Furesø kombineret med Aftenåbent i Værløse Bymidte, og arrangementet bød på kaffe og kage, videnscafe, kreative sysler og ikke mindst uddelingen af Integrationsprisen 2023.

Furesø Integrationsråd uddeler hvert år integrationsprisen til en enkeltperson, en arbejdsplads eller forening, der har gjort en særlig indsats for integrationen i Furesø Kommune. I år gik prisen til den socialøkonomiske virksomhed I Tråd Med Verden.

”I Tråd Med Verden modtager integrationsprisen i år, fordi de har vist os hvordan fællesskab og enkle koncepter som genbrug og design kan gøre en positiv forskel. Flere af kvinder med anden etnisk baggrund, der har været en del af projektet, har opnået fleksjob eller småjob, og så har projektet en positiv betydning for kvindernes selvværd og livskvalitet”, fortæller Yuying Chen, formand for Integrationsrådet.

I Tråd Med Verden driver sy- og design værksteder i udsatte boligområder – herunder i Farum Midtpunkt – hvor design og genanvendelse af kasserede tekstiler er omdrejningspunkt for at skabe jobmuligheder, netværk og livskvalitet for mennesker, som har mistet fodfæste på arbejdsmarkedet. 

”Vi er rigtig glade og beærede over at modtage integrationsprisen. Det er rigtig vigtigt for os med denne opbakning og anerkendelse af arbejdet med at skabe et inkluderende arbejdsfællesskab, trygge rammer og bedre muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet på tværs af sproglige og kulturelle skel. Dette giver os stor motivation for at fortsætte arbejdet”, siger Martha Nina Ozmec, chef for udvikling og mennesker hos I Tråd Med Verden.

Kontakter

Yuying Chen (C)

Medlem af Beskæftigelse og Erhverv
Medlem af Handicap, Social og Psykiatri
Formand for Integrationsrådet

Tlf:6170 1857ngc7@furesoe.dk

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye