Bauer Media

Fantino og Bonde genforenet: Udgiver ny podcast sammen

Del

Danmarks populære podcastpar Maria Fantino og Christian Bonde samles igen i den nye ugentlige podcast "Fantino & Bonde", der får premiere fredag d. 6. oktober. Podcasten bliver udgivet af Bauer Media og vil være gratis tilgængelig på de fleste podcast platforme. 

Maria Fantino og Christian Bonde kender lytterne ikke mindst fra det populære DR-radioprogram "Curlingklubben", der har været et af DRs mest succesfulde radio- og podcastprogrammer siden premieren i 2018. I starten af juli kom det frem, at programmet lukkede efter, at Maria Fantino havde sagt op på DR for at blive vært for X Factor på TV 2. For nogle uger siden valgte Christian Bonde så at følge trop og meddelte, at han forlod DR efter syv år. 

Det kan nu afsløres, at det populære podcastpar agter at forsætte deres succesrige samarbejde hos Bauer Media i den timelange, ugentlige podcast "Fantino & Bonde" - en nyhed, deres mange lyttere med garanti vil glædes over. 

"En af vores store prioriteter har været, at vores lyttere kan lytte til vores podcast gratis. Samtidig har det også været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der tager radiohåndværket seriøst. Derfor giver samarbejdet med Bauer Media rigtig god mening for os. Så nu glæder vi os bare rasende meget til at komme i gang med at lave podcast igen! Det hedder jo ikke Curlingklubben længere, men der vil stadig være ting som faste lyttere vil genkende - fx værterne, og så er der forhåbentligt også lidt til dem som lytter med for første gang. P.t. arbejder vi for eksempel rigtig hårdt på at kunne bringe eksklusive interviews med den nye vært på X-factor. " siger Christian Bonde.

"Jeg er selv meget glad for, at mit farvel til DR og ja til X Factor ikke betød et farvel til samarbejdet med Christian. Før jeg sagde ja til X Factor, var min største bekymring reelt, hvad der så ville ske med mit og Christians samarbejde - men den bekymring fik Christian gjort til skamme med det samme, da han fuldt ud støttede op og var klar på et nyt eventyr sammen. Derfor er det fantastisk, at vi nu kan fortsætte sammen i Bauer Media-regi" siger Maria Fantino. 

Den kommende podcast vil blive udgivet hos Bauer Media som i forvejen udgiver populære podcasts som Mørkeland, Danske Drabssager, Becks & Svensson og GO'NOVA Dagens udvalgte.  

COO hos Bauer Media Tobias Nielsen glæder sig over aftalen om den nye podcast: 

"Maria og Christian er to store personligheder, som med deres helt egen stil og tone har stået for noget af det bedste og mest originale audio underholdning i Danmark i de sidste mange år. Vi er derfor utroligt stolte over, at de nu sammen har valgt at fortsætte deres samarbejde hos os. Vores ambition er at være Danmarks førende audioselskab, og vi er helt sikre på, at den nye podcast "Fantino & Bonde" vil være interessant for både lyttere og for annoncørerne - og dermed bidrage til vores digitale ambitioner," siger han. 

Podcasten "Fantino & Bonde" udkommer ugentligt fra fredag den 6. oktober på de fleste podcast platforme. Allerede fra i dag kan man lytte til en trailer for podcasten og signe sig op til at abonnere på den HER: 

https://podcasts.apple.com/us/podcast/fantino-og-bonde/id1706408594

https://open.spotify.com/show/6CzzNRZ1Aocq1EZtSH9sn2

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Bauer Media

Bauer Media står bag radiostationerne NOVA, The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM samt den digitale platform RadioPlay. Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media markedsleder indenfor kommerciel radio i Danmark. Bauer Media er Europas største privatejet kommercielle radioselskab

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

Stor aften i Operaen med de største danske artister og særlig overraskelse til Lukas Graham ved NOVAs 15-års fødselsdagsgalla2.10.2023 05:17:38 CEST | Pressemeddelelse

NOVAs 15-års fødselsdagsgalla, afholdt i Den Kongelige Opera søndag den 1. oktober, blev en uforglemmelig aften for ikke mindst Lukas Graham. Udover en perlerække af optrædener fra Danmarks absolut største artister, blev aftenen ekstra mindeværdig, da Lukas Graham blev overrasket med prisen som den mest afspillede danske artist på NOVA gennem de sidste 15 år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye