Danske Spil A/S

Vinder 1.000.000 i Lotto: Bruger gevinsten på at mindes gamle dage

Del

Østjysk pensionist vinder i Lotto og bruger pengene på at bygge garage til veteranbiler magen til dem, han gik og skruede på, da han var ung.

En ældre mand fra det østjyske har med en frisk Lotto million i banken fundet på en fiks måde at skrue tiden tilbage på. Han vil nemlig bruge sin gevinst på at udleve minderne fra sin ungdom, hvor han gik og skruede på tidens hotteste bil-modeller.

”Ja, jeg har en ide om, at jeg godt kunne tænke mig at bygge et værksted. Jeg er sådan en gørdetselv-mand, og jeg har kigget lidt på at købe en gammel bil, som jeg kan skrue lidt på,” forklarer manden.

Han er selv en ældre årgang, og han ved godt at ældre modeller kræver en ekstra kærlig hånd, og den glæder han sig til at give.

”De der gamle biler, dem kan jeg godt lide. De kan sgu ikke mere end alle andre, men for mig kan de noget. De ruster godt nok ad helvedes til, men de er ikke så dyre, så der skulle også være råd til lidt rustbeskyttelse,” griner han.

Inden han går i gang med at kigge bil-annoncer og bestille byggematerialer til det nye værksted, så skal han og kæresten dog lige på en romantisk getaway for at fejre milliongevinsten.

”Det er faktisk det eneste luksus, vi har tilladt os i første omgang. Det er jo ikke fordi vi er bund-nærige, men jeg tror lige, at jeg skal vænne mig til at have vundet så mange penge,” siger han.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye