Esbjerg Kommune

Temadag sætter fokus på fremtidens seniorliv

Del

Ældrerådet i Esbjerg Kommune inviterer alle over 60 år til en eftermiddag med fokus på seniorlivet nu og i fremtiden. Rådet glæder sig til at se mange seniorer til arrangementet, som finder sted på Esbjerg Rådhus torsdag den 28. september 2023 kl. 13.30 - 16.00.

Ældrerådet ser frem til at samle mange seniorer til en eftermiddag, som byder på både inspiration, ny viden og fællesskab. Foto: Esbjerg Kommune.
Ældrerådet ser frem til at samle mange seniorer til en eftermiddag, som byder på både inspiration, ny viden og fællesskab. Foto: Esbjerg Kommune. Foto: Esbjerg Kommune

Hvordan skal vi bo, når vi bliver ældre? Hvilken ny teknologi kan blive en del af hverdagen i omsorg og pleje? Skal jeg skrive testamente eller fremtidsfuldmagt? Og hvad kan jeg som pårørende bruge en pårørendevejleder til? Det og mange andre spørgsmål kan man som senior få svar eller blive klogere på ved et hyggeligt arrangement for alle over 60 år på Esbjerg Rådhus torsdag den 28. september 2023 kl. 13.30 - 16.00.

Bag arrangement står Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Rådet har bl.a. inviteret advokater, repræsentanter fra Esbjerg Kommune og fra SOSU-skolen i Esbjerg til at fortælle om testamenter og fremtidsfuldmagt, fremtidens seniorboliger og fremtidens velfærdsteknologi. Der vil også være mulighed for at møde kommunes pårørendevejleder, ligesom Ældrerådet vil fortælle om, hvordan de arbejder for seniorer i Esbjerg Kommune.

Inspiration, ny viden og fællesskab

- Vi har lagt vægt på at skabe en dag, som kan give inspiration og ny viden til livet som senior og besvare spørgsmål, som kan være relevante for mange seniorer. Samtidig bliver det en lejlighed til at mødes med andre i et hyggeligt fællesskab. Vi håber, at rigtigt mange har lyst til at deltage, siger formand for Ældrerådet i Esbjerg Kommune, Gertrud Søndergaard Hansen.

Mellem de faglige indslag kan man besøge en række stande. Eftermiddagen byder også på kaffe, te og lagkage, mens Agnete og Bent fra Fanø står for den musikalske underholdning.

Sammen om det gode seniorliv

- I Esbjerg Kommune vil vi gerne skabe rammerne for det gode seniorliv, og vi lægger vægt på, at det sker i samarbejde med borgere, virksomheder, foreninger og organisationer. Ældrerådets møde for seniorer er et godt bidrag hertil og et rigtigt fint initiativ, som jeg håber, mange vil få glæde af, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, May-Britt Andrea Andersen.

Sådan kommer man med

Eftermiddagen for seniorer foregår torsdag den 28. september 2023 kl. 13.30 - 16.00 i Rådhushallen på Esbjerg Rådhus, Torvegade 74, 6700 Esbjerg.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Interesserede kan læse mere om arrangementet på Ældrerådets hjemmeside: ældrerådet.esbjerg.dk

Kontakter

Gertrud Søndergaard Hansen, formand for Ældrerådet i Esbjerg Kommune, tlf. 21 69 62 89

May-Britt Andrea Andersen, formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, tlf. 53 10 50 09

Arne Nikolajsen, direktør, Fritid Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune,
tlf. 23 47 71 28

Billeder

Links

Om Esbjerg Kommune

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye