Region Sjælland

Kom med på rundvisning i VeteranHaven og hør om naturens helende kræfter

Del

Ude i det fri kan vi få naturlige sanseindtryk og opleve et roligt tempo, som kan være hjælpsomt til at få det bedre igen efter traumatiserende oplevelser i livet. Onsdag den 20. september inviterer PsykInfo Region Sjælland og VeteranHaven nær Slagelse til et gratis arrangement om naturens helende kræfter.

Traumatiserende oplevelser i livet kan give både psykiske, fysiske og sociale funktionsnedsættelser, herunder posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD), angst, stress m.m. Men det kan lykkes at komme tilbage til sig selv og få det godt igen, blandt andet ved at opholde sig i naturen. Her kan man få den genstart, der er brug for.

I VeteranHaven nær Slagelse, som er en åben natur- og oplevelseshave, arbejdes der for at hjælpe veteraner og andre, der har brug for at få det bedre. Naturen, dyr, arbejdsprojekter og fleksible rammer bruges her til at opbygge mennesker og finde frem til deres styrker.

Til eftermiddags-arrangementet i VeteranHaven den 20. september kan du få en rundvisning i haven og høre om stedets muligheder samt de elementer, der medvirker til at opbygge de mennesker, som kommer her. Der vil blive fortalt en personlig historie og lavet mad over bål, som arrangementets deltagere spiser sammen.

Alle er velkomne – både mennesker, som selv kunne have glæde af at komme i VeteranHaven, deres pårørende og alle andre, som er nysgerrige på, hvordan vi kan hente hjælp i naturen til vores mentale helbred.

TILMELDING:
Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside:

https://psykiatrienregsj.dk/psykinfoarrangementer

TID OG STED:
Dato: Onsdag den 20. september 2023
Tid: Kl. 16.00-18.30
Sted: VeteranHaven, Brovej 13, 4200 Slagelse

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum